Liefde op het eerste gezicht.

Liefde op het eerste gezicht.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ja mensen, het is nu toch echt gebeurd. Gewoon via internet kan je zwaar verliefd worden, dat blijkt maar weer. Toch wel vreemd hoor, zo maar via een foto. Eén keertje is mij dat eerder overkomen. Dat gevoel dat het je dan geeft, heerlijk, niet te beschrijven. Je kan weer de hele wereld aan. Wanneer je elkaar dan ontmoet, dan weet je, dit zit gewoon goed.Image title

Ik zat wat te scrollen op dierenplaats van het noorden en jawel, daar verscheen een foto van 3 kittens. De ene lag op zijn ruggetje, bekje open en een pootje in de lucht. Liefde op het eerste gezicht. Afgelopen week ben ik bij mijn babypoesje wezen kijken en mijn eerste gevoel werd werkelijkheid. Zó lief.

Met Snoopy is het ook zo gegaan, vanaf een foto. Image titleZij wordt dit jaar al weer 6, wat gaat de tijd toch snel. Al een poosje was ik op zoek naar een kitten. Door de nodige twijfel bij mij vanwege de enge buitenwereld en de hond van mijn moeder, heeft het dus even geduurd. Nu ben ik écht overstag en een mens kan zijn of haar gevoel nou eenmaal niet dwingen. Gelukkig is Snoopy ook gek op katjes, dus dat komt wel goed. Ik ben haar nu al aan vertellen over de poezebaby die ons gezin komt uitbreiden. De naam is overigens ook al bekend. Het word Mimi. Dit omdat het vroeger mijn eerste woordje was. Vond ik wel grappig.

Mijn laatste poesje Tommy heb ik alweer 16 jaar geleden verloren, ze was nog maar 3 jaar. Dat was toen een heuse ramp. Vroeger bij mijn ouders thuis hadden we twee katers, (jeweetwelkaters). Twee broertjes zo leuk, gelukkig zijn die 18 jaar geworden. Dus na 16 jaar kat loos te zijn geweest, komt er eindelijk weer zo’n lief klein wezentje om voor te zorgen. Oh nee wacht, om te bedienen. Ja, iedereen weet toch wel dat een kat bedienden heeft?

Helaas moet ik nog 6 weken wachten, voordat ik Mimi op kan gaan halen. Geduld is zoals jullie weten niet mijn sterkste kant, maar ik ben er van overtuigd dat het lange wachten zeker de moeite waard is. In ieder geval heb ik nu wel mooi de tijd om allerlei kitten spulletjes bij elkaar te sprokkelen…

Nog een foto van Mimi met broertje en zusje en haar prachtige mama. Image title


2016©Vlindertje73

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ach wat een mooi beestje! Ik ben ook ooit via internet verliefd geworden: we zijn nu al 16 jaar bij elkaar :)
| 17:06 |
Wauw, dat is lekker lang :) Komt ie ook buiten?
| 17:31 |
Ja hoor. Het is mijn man :)
| 17:36 |
Whahahahhha lol :)
| 14:42 |
Ja,wie zou er niet voor vallen he? :))
| 13:25 |
Niet te weerstaan inmiddels 7 maand alweer :)
| 16:05 |
Achhh wat super schattig! Veel geluk en plezier met Mimi :)
| 15:47 |
Dank je, moet nog 4 weekjes wachten.
| 17:00 |
Je moet wel een hele koude kikker zijn wil je niet smelten voor dat koppie. Sterkte met wachten en veel geluk met elkander.
| 09:59 |
Dank je wel, komt helemaal goed ;)
| 13:55 |
En nu heb ik de foto's gezien. Schattig.
| 14:00 |
Ha ja lief hé ;) Dank je!
| 14:28 |
Kittens zijn echt het toppunt van schattigheid. Je moet toch wel een gevoelloze zombie zijn als zo'n bolletje wol niets met je doet :D Ik ga binnenkort mijn 2e deel maken over ons katten-gezin , nu alvast 5 sterren voor Mini Mimi
| 07:54 |
Dank je! Waar vind ik het het eerste deel? Ben benieuwd, stuur maar even een linkje als je wil.
| 13:56 |
| 23:44 |
Zelf heb ik niets met huisdieren, maar als een dier je zulke liefdevolle opmerkingen ontlokt dan moet het wel liefde zijn. Prachtig!
| 00:54 |
Dank je wel. Mimi zal aan liefde niet te kort komen.
| 00:55 |
Twijfel ik geen seconde aan. :-)
| 23:46 |
Ja kan me voorstellen heerlijk zo'n klein pluizebolletje.
Mimi leuke naam.
| 21:57 |
Dank je. Ja, mijn eerste woordje hé, vond het wel leuk om daar iets mee te doen. En toen ik Mimi opzocht zat ze ook nog eens echt te Mimmen Mimen.....of hoe je dat ook maar noemt. Miiiiii miiiiiii, om haar moeder toen ik hem even op mijn arm had. Whahahaha ;)
| 00:57 |
Hoe gaat het eigenlijk me Snoopy? Kan Snoopy goed tegen de hitte?
| 17:08 |
Met Snoopy alles goed, gaat redelijk met de hitte en maandag gaat haar vachtje er weer af, dat scheelt ook. Bovendien is ze gek op water, dus afkoeling genoeg.
| 17:44 |
super.
| 22:06 |
Hoe lief! En inderdaad, een poes heeft bedienden ;-)
| 17:01 |
Ja, daar wet ik alles nog van hahhaa
| 17:43 |
Proficiat met je op handen zijnde gezinsuitbreiding.
Gelukkig dat Snoopy het er mee eens is. Hopelijk blijft dit zo en wordt Snoopy straks niet jaloers wanneer de nieuwe baby 's morgens ook in bed mag komen knuffelen: een fenomeen dat naar verluidt wel eens voorkomt in gezinnen die uitsluitend uit mensen bestaan.
| 16:53 |
Ik ben eerder bang dat Snoopy mijn Mimi gaat inpikken, hahahhahaa en alle twee idd op bed. Dicht tegen elkaar aan ipv tegen mij aan....
| 16:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen