Liefde op het eerste gezicht.


Ja mensen, het is nu toch echt gebeurd. Gewoon via internet kan je zwaar verliefd worden, dat blijkt maar weer. Toch wel vreemd hoor, zo maar via een foto. Eén keertje is mij dat eerder overkomen. Dat gevoel dat het je dan geeft, heerlijk, niet te beschrijven. Je kan weer de hele wereld aan. Wanneer je elkaar dan ontmoet, dan weet je, dit zit gewoon goed.Image title

Ik zat wat te scrollen op dierenplaats van het noorden en jawel, daar verscheen een foto van 3 kittens. De ene lag op zijn ruggetje, bekje open en een pootje in de lucht. Liefde op het eerste gezicht. Afgelopen week ben ik bij mijn babypoesje wezen kijken en mijn eerste gevoel werd werkelijkheid. Zó lief.

Met Snoopy is het ook zo gegaan, vanaf een foto. Image titleZij wordt dit jaar al weer 6, wat gaat de tijd toch snel. Al een poosje was ik op zoek naar een kitten. Door de nodige twijfel bij mij vanwege de enge buitenwereld en de hond van mijn moeder, heeft het dus even geduurd. Nu ben ik écht overstag en een mens kan zijn of haar gevoel nou eenmaal niet dwingen. Gelukkig is Snoopy ook gek op katjes, dus dat komt wel goed. Ik ben haar nu al aan vertellen over de poezebaby die ons gezin komt uitbreiden. De naam is overigens ook al bekend. Het word Mimi. Dit omdat het vroeger mijn eerste woordje was. Vond ik wel grappig.

Mijn laatste poesje Tommy heb ik alweer 16 jaar geleden verloren, ze was nog maar 3 jaar. Dat was toen een heuse ramp. Vroeger bij mijn ouders thuis hadden we twee katers, (jeweetwelkaters). Twee broertjes zo leuk, gelukkig zijn die 18 jaar geworden. Dus na 16 jaar kat loos te zijn geweest, komt er eindelijk weer zo’n lief klein wezentje om voor te zorgen. Oh nee wacht, om te bedienen. Ja, iedereen weet toch wel dat een kat bedienden heeft?

Helaas moet ik nog 6 weken wachten, voordat ik Mimi op kan gaan halen. Geduld is zoals jullie weten niet mijn sterkste kant, maar ik ben er van overtuigd dat het lange wachten zeker de moeite waard is. In ieder geval heb ik nu wel mooi de tijd om allerlei kitten spulletjes bij elkaar te sprokkelen…

Nog een foto van Mimi met broertje en zusje en haar prachtige mama. Image title


2016©Vlindertje73