Micky en het harig monster

Micky en het harig monster


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hé harig monster, ik heb jou toch al eens eerder gezien? 

ps: Zoek de kat.

Ik ben niet zo bang uitgevallen en ook heel erg nieuwsgierig...

Ik wil even aan je snuffelen, mag dat? Waarom maak je daar zulke rare geluiden bij...?

Vrouwtje heeft er over dat Boris vandaag komt en ik met mijn kleine lichaampje kan natuurlijk nooit mijn Micky beschermen. Oh, oh....als dat maar goed komt. Zelfs Micky heeft al in de gaten dat er wat staat te gebeuren. Eerste dendert Boris boven over mij heen, blij om mij te zien. Gelukkig zit Micky al hoog en droog boven op de krabpaal, waar Boris er niet bij kan. Trouwens Boris kijkt niet eens naar Micky.  Mijn kleine vriendje is niet bang uitgevallen en gaat op onderzoek uit... Ik houd mijn hondenhartje vast. 

Ik ben trots op Micky, wat heb ik  een stoer vriendje.
2016©Vlindertje73


 Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Haha schattig hoor!
| 20:20 |
Hahhha dank je ;)
| 22:25 |
Leuk beest
| 22:23 |
Is het ook. ;) Als Micky blaast dan gaat de hond aan de kant hihi
| 14:18 |
ja zeker een stoere Mickey
| 23:01 |
Hihi vind ik ook.
| 00:01 |
gezellig hoor dieren
| 17:00 |
Zeker weten ;-)
| 19:38 |
Gelukkig zijn die katten watervlug hihi.
| 15:43 |
Micky rent er niet voor weg, hij blijft staan en blaast. Boris draait dan zijn kop om en loopt weg hihihihi
| 19:38 |
Oh hihi. Echt grappig.
| 20:15 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen