Micky en het harig monster


Hé harig monster, ik heb jou toch al eens eerder gezien? 

ps: Zoek de kat.

Ik ben niet zo bang uitgevallen en ook heel erg nieuwsgierig...

Ik wil even aan je snuffelen, mag dat? Waarom maak je daar zulke rare geluiden bij...?

Vrouwtje heeft er over dat Boris vandaag komt en ik met mijn kleine lichaampje kan natuurlijk nooit mijn Micky beschermen. Oh, oh....als dat maar goed komt. Zelfs Micky heeft al in de gaten dat er wat staat te gebeuren. Eerste dendert Boris boven over mij heen, blij om mij te zien. Gelukkig zit Micky al hoog en droog boven op de krabpaal, waar Boris er niet bij kan. Trouwens Boris kijkt niet eens naar Micky.  Mijn kleine vriendje is niet bang uitgevallen en gaat op onderzoek uit... Ik houd mijn hondenhartje vast. 

Ik ben trots op Micky, wat heb ik  een stoer vriendje.
2016©Vlindertje73