Mijn boek in wording. Dag 1.


Ik ben er klaar voor! Mijn manuscript begeleidster Alicia is er klaar voor en mijn proeflezeres heeft zelfs al een stuk gelezen. De grammaticaman heeft het ook al druk met mij. Het afgelopen weekend heb ik toch al vast maar even iets in het voren gewerkt, aangezien er hier in paleisje weltevree vaak ongeplande dingen gebeuren. Ook al zet ik de telefoons uit, mensen weten namelijk wel waar mijn huis woont. Die kan je nu eenmaal niet verbergen :) Altijd gezellig natuurlijk en gezelligheid kent geen tijd. Daarom leek het mij dus wel handig om alvast een buffer aan woorden te hebben.


Inmiddels heb ik al heel wat woorden geschreven in het weekend en vandaag 1 augustus 2016 start ik dan écht. Ik vind het spannend! Soms type ik zo snel dat ik mijzelf niet bij kan houden. Ken je dat?


Vandaag 1 augustus ben ik geëindigd met 5932 woorden en ga nu mijn hoofd leeg maken tijdens een wandeling met mijn dierbare Snoopy. Micky wordt ook al ongeduldig en wil nog even spelen. Daarna ga ik lekker slapen en morgen weer verder tikken. Dan is het dinsdag en elke week op de dinsdag ga ik mijn teksten opsturen naar Alicia. Ben nu al razend nieuwsgierig, wat ze er van vindt…


Alleen zit ik er nog een beetje mee, wat voor genre het boek eigenlijk gaat worden. Het lijkt wat mij betreft op een kruising tussen een roman, thriller en een biografie. Wie heeft er hier een leuke combinatie naam voor? Roept u maar, ik benieuwd…
Hier is een ‘citaat’ uit mijn toekomstig boek:


Met een klap zet hij zijn glas Whisky op de tafel en vraagt mij, waar ik zo laat

midden in de nacht vandaan denk te komen…


 Wish me luck :)Lees ook: Mijn droom achternaUpdates houd ik ook bij op mijn bloghoekje


Vlindertje73


2016©Vlindertje73