Mijn droom achterna.


Een mededeling voor iedereen:

Vanaf 1 augustus ga ik 4 maand lang even alleen aan mijzelf denken en dat klinkt misschien egoïstisch, dat mag iedereen zelf invullen. Ik heb dit zo besloten omdat ik mijn droom ga na jagen. Hiervoor heb ik rust nodig en veel tijd. Die tijd die ik heb moet ik verdelen over de hele dag aangezien ik niet lang achter elkaar kan typen. Neem daarbij het huishouden, hond, kat, eten en slapen, dan weet je denk ik wel dat ik 10 dagen in een week nodig zal hebben… (Alleen diegenen die mijn geestelijke kronkels en mijn inwendige mens willen bijstaan, laat ik toe :) )

Eindelijk is het dan zover. Mijn droom gaat werkelijkheid worden!

Zoals elke ochtend voer ik eerst mijn rituelen uit zoals; Snoopy knuffelen, Micky knuffelen zodra ik beneden ben, pillen innemen, koffiezetten en een stukje met Snoopy wandelen zodat zij ook haar behoeften kan doen. Bij thuiskomst zet ik mijn laptop aan, die heeft even nodig om op te starten. Net als ik trouwens. Dan loop ik naar de keuken om een kop koffie in te schenken. Snoopy en Micky lopen met mij mee, wetend dat ze hun koffie koekjes krijgen. Zó grappig.

Ik open altijd als eerste mij mailbox en mijn oog valt gelijk op ‘ Hartelijk gefeliciteerd ‘ en de naam van de afzender. Yesssss, roep ik in mezelf. Mijn schrijfcursus van 10 lessen bij Alicia zijn nu afgerond. Bij mijn laatste les moest ik een ‘meesterwerkje’ schrijven. Deze ga ik misschien nog wel met jullie delen…

Nu dan mijn schrijfcursus afgerond is, kan ik verder met mijn droom na te jagen. Sommigen van jullie weten al wel dat ik een boek wil gaan schrijven. Ik had mezelf opgelegd dat niet eerder te gaan doen dan dat mijn cursus klaar zou zijn. Bij deze, ik kan beginnen en heb er al zin in! Een heel schrijfschema ligt al klaar voor de komende drie maanden. Met 578 woorden per dag zit ik over drie maand op 52000 woorden. Dit aantal komt door het feit dat je in de maand november, in één maand een boek kan schrijven bij ‘nanowrimo’. Hier wil ik graag aan mee doen, alleen dat is zoveel tegelijk dat ik heb besloten om 1 augustus 2016 te beginnen. Dit alles met manuscript begeleiding van Schrijfatelier Alicia.

Image title

Een drukke tijd gaat dus aanbreken over een paar dagen. Hiermee wil ik jullie dan ook allemaal even vertellen, dat ik de komende maanden niet zoveel op de schrijfsites te vinden zal zijn en ook even niet altijd op facebook al jullie berichten kan lezen en reageren. Ik wil mij even helemaal focussen op mijn droom.

Via mijn bloghoekje ga ik jullie op de hoogte houden. Hier kan je gewoon op ‘vind ik leuk’ klikken en mij zo volgen. Zo kun je dan mijn ups en downs, mijn vooruitgang en af en toe een stukje tekst lezen.

Ik hoop op jullie begrip…


Mijn mobiele telefoon gaat op stil.

Stekker uit de huistelefoon. (Degenen die mij dringend nodig hebben, weten op wat voor manier ze dat kunnen gaan doen)

De deurbel twijfel ik nog over...

Laptop op een wit scherm voor mijn neus.

Leuke uitjes en dergelijke kunnen alleen doorgaan als ik op schema lig.2016©Vlindertje73