Mijn droom achterna.

Mijn droom achterna.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een mededeling voor iedereen:

Vanaf 1 augustus ga ik 4 maand lang even alleen aan mijzelf denken en dat klinkt misschien egoïstisch, dat mag iedereen zelf invullen. Ik heb dit zo besloten omdat ik mijn droom ga na jagen. Hiervoor heb ik rust nodig en veel tijd. Die tijd die ik heb moet ik verdelen over de hele dag aangezien ik niet lang achter elkaar kan typen. Neem daarbij het huishouden, hond, kat, eten en slapen, dan weet je denk ik wel dat ik 10 dagen in een week nodig zal hebben… (Alleen diegenen die mijn geestelijke kronkels en mijn inwendige mens willen bijstaan, laat ik toe :) )

Eindelijk is het dan zover. Mijn droom gaat werkelijkheid worden!

Zoals elke ochtend voer ik eerst mijn rituelen uit zoals; Snoopy knuffelen, Micky knuffelen zodra ik beneden ben, pillen innemen, koffiezetten en een stukje met Snoopy wandelen zodat zij ook haar behoeften kan doen. Bij thuiskomst zet ik mijn laptop aan, die heeft even nodig om op te starten. Net als ik trouwens. Dan loop ik naar de keuken om een kop koffie in te schenken. Snoopy en Micky lopen met mij mee, wetend dat ze hun koffie koekjes krijgen. Zó grappig.

Ik open altijd als eerste mij mailbox en mijn oog valt gelijk op ‘ Hartelijk gefeliciteerd ‘ en de naam van de afzender. Yesssss, roep ik in mezelf. Mijn schrijfcursus van 10 lessen bij Alicia zijn nu afgerond. Bij mijn laatste les moest ik een ‘meesterwerkje’ schrijven. Deze ga ik misschien nog wel met jullie delen…

Nu dan mijn schrijfcursus afgerond is, kan ik verder met mijn droom na te jagen. Sommigen van jullie weten al wel dat ik een boek wil gaan schrijven. Ik had mezelf opgelegd dat niet eerder te gaan doen dan dat mijn cursus klaar zou zijn. Bij deze, ik kan beginnen en heb er al zin in! Een heel schrijfschema ligt al klaar voor de komende drie maanden. Met 578 woorden per dag zit ik over drie maand op 52000 woorden. Dit aantal komt door het feit dat je in de maand november, in één maand een boek kan schrijven bij ‘nanowrimo’. Hier wil ik graag aan mee doen, alleen dat is zoveel tegelijk dat ik heb besloten om 1 augustus 2016 te beginnen. Dit alles met manuscript begeleiding van Schrijfatelier Alicia.

Image title

Een drukke tijd gaat dus aanbreken over een paar dagen. Hiermee wil ik jullie dan ook allemaal even vertellen, dat ik de komende maanden niet zoveel op de schrijfsites te vinden zal zijn en ook even niet altijd op facebook al jullie berichten kan lezen en reageren. Ik wil mij even helemaal focussen op mijn droom.

Via mijn bloghoekje ga ik jullie op de hoogte houden. Hier kan je gewoon op ‘vind ik leuk’ klikken en mij zo volgen. Zo kun je dan mijn ups en downs, mijn vooruitgang en af en toe een stukje tekst lezen.

Ik hoop op jullie begrip…


Mijn mobiele telefoon gaat op stil.

Stekker uit de huistelefoon. (Degenen die mij dringend nodig hebben, weten op wat voor manier ze dat kunnen gaan doen)

De deurbel twijfel ik nog over...

Laptop op een wit scherm voor mijn neus.

Leuke uitjes en dergelijke kunnen alleen doorgaan als ik op schema lig.2016©Vlindertje73

  

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk! Succes! :)
| 11:19 |
Dank je. Je kan me op FB vinden! :)
| 12:38 |
Veel suc6! En vooral veel schrijfplezier! :)
| 22:45 |
Dank je :)
| 22:50 |
Leuk veel succes
| 02:29 |
Dank je ;)
| 12:56 |
Gefeliciteerd met het afronden van je cursus.
Geweldig.
Heel veel succes en veel schrijfplezier.
Dit staat ook nog op mijn to do lijstje, misschien ook eerst nog maar eens een schrijfcursus volgen.
| 01:03 |
Dan raad ik je je Alicia aan, zie link in mijn blog. Erg leuk om te doen en je leert er heel veel van.
| 12:10 |
Dank je, zag het al staan ja.
| 13:33 |
Geweldig Vlindertje, ik heb dit allemaal al mogen doormake: 3,5 jaar alles aan de kant om mijn boek te schrijven. Ik weet zeker dat je gaat slagen, ook al kan ik dat niet bewijzen. Ik wens je alle succes en veel schrijfplezier. En als je een keer een writers block hebt, denk dan aan mij, ik heb er wel drie gehad en allemaal overleefd. Dat gaat jou ook lukken. In tegenstelling tot veel vrienden die mijn boek zeer enthousiast begroet hebben, maar niet gekocht, zal ik jouw eerste boek wel kopen. Zet hem op meid!
| 19:29 |
Ahhhh lief van jou! Ja als ik helemaal niet meer weet, klop ik even aan. Hoe heb jij je boek uitgegeven dan> Zelf of via uitgever?
| 20:34 |
Via een uitgever, nl. uitgeverij Boekscout.nl. Dat is een moderne POD (Printing On Demand) en duurzame uitgever. Direct na bestelling wordt het boek 'gebakken' en opgestuurd, dus geen onzinnige voorraad van 30 duizend stuks. Dus beter voor het milieu.
| 21:00 |
Ik zal deze onthouden, zijn er al heel veel van die het op die manier doen. Is in ieder geval redelijk kosten dekkend, denk ik.
| 12:55 |
Heel veel succes en dat het je brengen mag wat je ervan hoopt ;)
| 17:40 |
Hoop ik ook, ik ga mijn uiterste best doen.
| 20:34 |
Oh meid, wat goed van je. Gefeliciteerd trouwens met het afronden van je cursus. Misschien moet ik je voorbeeld gaan volgen. Ik vind het knap dat je de discipline kan opbrengen. Succes!! Enne, zet die deurbel uit. Kan jouw het schelen. Als het dringend is beuken ze wel op je voordeur.
| 15:29 |
Ja zo denk ik ook! Het raam is ook gewillig. Enne die schrijfcursus waar ik het hem heb gedaan, is echt geweldig. Zie link in mijn blog. Een echte aanrader. Oh ja en dank!
| 20:36 |
Ik weet dat het geweldig. Maar ik heb geen zin meer in cursussen. Daarnaast mijn lyme-hoofd trekt dat niet.
| 07:28 |
Focussen is een van de sleutels tot succes. If you can imagine it, you're halfway there. Veel succes.
Vraagje, ga je dus ook geen schrijfuitdaging plaatsen hier op Yoors?
| 15:22 |
Die heb ik klaar staan tot en met december. Geen zorgen hahahhha
| 20:36 |
LOL! Okee *zucht opgelucht* hahaha ;)
| 09:17 |
Hahaha
| 12:56 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen