Mijn wraak zal zoet zijn!

Mijn wraak zal zoet zijn!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn wraak zal zoet zijn!

Bij het opruimen van mijn man zijn kantoor, kwam ik een memo recorder tegen. Deze spoelde ik terug naar het begin en zette het ding aan......Je raadt nooit wat ik hierop hoorde…..

Het verzwegen geheim op deze memorecorder….


Dit is het verhaal van:

Dhr. G de Vries en Mevr. T de Vries.


Overspel.

Ik heb het maar moeilijk met mijn man, ik houd namelijk niet zo van sex. Mijn man wel, die lust er wel pap van. Maar voor mij hoeft het allemaal niet meer zo.
Een vriendin kwam mij op een avond vertellen dat ze Gerard in een stad verderop gezien had met een vrouw, en dat ze nogal intiem met elkaar omgingen.
Ik wilde er eerst niets van geloven, zoiets zou mijn man toch niet doen?
Maar toen ik er door meerdere mensen uit het dorp er herhaaldelijk op werd gewezen, kon ik het niet langer negeren.
Mijn man gaat vreemd!
En zoals ik nu begrijp uit de verhalen, niet één keer maar wel meerdere keren.
Een enorme woede overviel mij en boos sprak ik mijn man erop aan. Ik besloot zelf op zoek naar aanwijzingen te gaan.
Gerard bleef echter in alle toonaarden ontkennen, maar het bewijs was daar. Want waarom zou ik mijn vriendin niet geloven? Gerard gedroeg zich de laatste tijd toch al vreemd.


Ongeluk.

Het was inmiddels winter geworden en Gerard moest een container voor zijn werk naar Maastricht brengen. Het was die ochtend noodweer, een dik pak sneeuw op de weg en spek glad. Gerard ging rustig op weg en reed langzaam net als het andere verkeer op de weg. Bij een brug ging het fout, er kwam een tegenligger aan, ook een vrachtwagen, de chauffeur kon zijn wagen niet houden bij het afdalen van de brug en veroorzaakte een frontale botsing met Gerard.

Gerard was op slag dood.


Het verdriet.

Gerard zou een paar dagen weg zijn, maar normaal gezien belde mij hij wel iedere dag even op. Nu hoorde ik niks en begon me langzamerhand zorgen te maken. ’s Avonds laat ging de deurbel. TRRRINNNNGGGG. Ik schrok me een hoedje, want wie belde er nu nog zo laat op de avond aan?
Ik schrok zo dusdanig dat ik met knikkende knieën naar de deur liep, ik trok wit weg toen ik daar twee agenten op de stoep zag staan. 'Mogen we even binnen komen mevr. de Vries?' Met een bibber stem zei ik; ‘Ja hoor, volgt u mij maar.’
De agenten liepen bedrukt achter mij aan naar binnen. Aan hun gezichten kon ik zien dat ze geen goed nieuws kwamen brengen en ik ging er bij zitten. De agenten bleven staan.
‘Waar komt u voor?’ vroeg ik.
Wij komen u vertellen dat uw man een ernstig ongeluk heeft gehad met zijn vrachtwagen en helaas hierdoor op slag dood was.


De begrafenis.

Bij het regelen van de begrafenis kwam er nogal wat bij te kijken. Wat voor kist moest Gerard hebben?
Ik vroeg aan de begrafenis ondernemer wat voor kisten er zoal waren. De begrafenis ondernemer noemde verschillende soorten op en de daarbij behorende prijzen. Ik vroeg hem of het ook goedkoper kon. ‘Het kan wel goedkoper,’ zei de begrafenis ondernemer, ‘maar dan krijgt u een kartonnen doos.’
‘Nou dat gaat wel ver, maar ik kom er nog op terug, wat voor kist ik wil, ok?’


Kantoor opruimen.

Bij het opruimen van mijn man zijn kantoor en op zoek naar adressen om mensen uit te nodigen voor de begrafenis kwam ik een memo recorder tegen. Dit ding maakte mij nieuwsgierig en ik besloot om deze af te luisteren. Ik spoelde hem terug naar het begin en zette het ding aan.

Het volgende kreeg ik te horen:
Oh schatje, wat doe je dat lekker, ga door, ga door…
Ik zou willen dat je altijd bij me was, en mij iedere dag zo lekker kon verwennen. Ohhhhhh hmmmmmm toe dan, toe dan, ga door. Hmmmm… kreunde de vrouw. Zo stond er ongeveer 15 minuten op het bandje, en aan het einde werd er nog gezegd door mijn man; Zo hoor ik je toch nog kreunen als ik met mezelf speel wanneer ik onderweg ben met mijn vrachtwagen.
Ik was enorm geschokt dit te moeten horen van mijn man. Maar ergens had ik nu pas echt een bewijs in handen van zijn vreemdgaan. Alleen kon ik hem er niet meer op aanspreken. Ter plekke besloot ik de begrafenis ondernemer te bellen om te zeggen dat Gerard maar in een kartonnen doos moest worden begraven. Ik was er helemaal klaar mee. Mijn wraak zal zoet zijn!!


Paar maanden later…

Het zat mij toch allemaal niet zo lekker, dat mijn man in een kartonnen doos lag en begon er over te piekeren.
Tenslotte had ik nooit hoeven werken voor mijn geld, en kon ik alles krijgen wat mijn hartje begeerde.
Op een dag ging ik terug naar de begrafenis ondernemer en vroeg of hij Gerard weer kon opgraven om hem toch nog een mooie kist te kunnen geven.
Zo gezegd zo gedaan, en Gerard werd opgegraven.
Toen de doos boven de grond stond, lag er alleen maar een briefje in.

Image title


Met hierop geschreven:

Lieve Toos.
Zoals je ziet lig ik niet meer in deze doos.
Ik lig nu in rij vijf,
naast een lekker wijf.
PS. Dit heb ik eens geschreven voor een wedstrijd 'wat staat er op deze gevonden memo recorder?'© Vlindertje73

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (20 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hahahaha super hoor! :D
| 13:58 |
Dank ;)
| 10:44 |
Ik werd al bang! whahahaha
| 12:59 |
lol :)
| 10:44 |
Haha, deze is toch ook met een leuk einde. :)
| 11:46 |
Ja echt wel :) Dank je..
| 11:47 |
:)
| 13:41 |
Hahaha, heerlijk dat einde, leuk gedaan!
| 15:00 |
Met dit stuk heb ik eens aan een schrijfwedstrijd meegedaan, als vijfde geëindigd.
| 18:03 |
hAHAHA wat een grappig einde, zo een wending had ik niet verwacht
| 22:04 |
erg leuk en verrassend geschreven!
| 14:16 |
Dank je
| 15:07 |
Jij hebt leuke artikelen! Ga je mij ook volgen?
| 10:16 |
Heel leuk geschreven ben benieuwd naar je andere blogs!
| 11:43 |
dank je, je bent welkom hoor bij mijn andere blogs... ;)
| 12:25 |
Luguber, maar wel een origineel verhaal.
| 06:24 |
Dank je
| 11:21 |
Graag gelezen, leuk en goed gevonden. :)
| 02:14 |
Dank je
| 11:21 |
Heel erg leuk geschreven dit verhaal.
| 00:19 |
Haha erg leuk geschreven! Leuk bedacht!
| 22:30 |
hahaha het zal je maar gebeuren
| 20:33 |
Wat super geschreven zeg. Mijn oprechte complimenten. Zat met kippenvel dus
| 17:04 |
Ahaaa... dank je ;)
| 18:30 |
Haha, vooral het einde, leuk geschreven.
| 16:01 |
Dank ;)
| 16:06 |
Leuk geschreven. Op sommige stukjes dacht ik oh nee en dan eventjes gelachen aan het einde.
| 15:00 |
Dank je, ben blij dat je erom kon lachen. ;)
| 15:04 |
ja dat heb je goed geschreven
| 14:38 |
Dank je ;)
| 15:04 |
"Ik zou je het liefste in een doosje willen doen" krijgt ineens een heel andere betekenis...
| 14:13 |
Ja haha om te bewaren..... leuk bedacht. ;)
| 14:25 |
;)
| 14:55 |
leuk verhaal heb je geschreven
| 13:34 |
Dank je ;)
| 13:46 |
Geweldig stuk, heel leuk geschreven.
| 13:02 |
Dank je ;)
| 13:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen