Pesten! Waar heb ik dat aan verdiend?

Pesten! Waar heb ik dat aan verdiend?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo allemaal,


Ik heb fibromyalgie, maar ben het niet. Fibromyalgie is een nare ziekte, een vorm van reuma. Je ziet het niet aan de buitenkant. Je stuitert vaak tegen veel onbegrip in je omgeving, want ze zien niets aan je. Ja, als je weer eens met krukken moet lopen, of nog erger, weer afhankelijk bent van je scootmobiel.


Ik sta ‘s ochtends natuurlijk ook wel eens vrolijk naast mijn bed

en kan dan de hele wereld aan.

Tenminste zo lijkt het dan voor de buitenwereld.

Innerlijk voel ik het in mijn hoofd wel zo…..

maar dan opeens laat mijn lichaam het weer afweten.Gelukkig heb ik veel lieve vrienden om mij heen, die mij wel begrijpen en er dan juist op die momenten gewoon voor mij zijn. Rete trots ben ik op hun. Niets is ze teveel. Appeltje, eitje zeg maar. Later zal ik daar wel eens verder over uitweiden….


De laatste tijd heb ik tijdens de wandelingen met mijn hondje Snoopy, mijn camera mee om foto’s te maken. Dit is zo leuk, dat fotograferen nu ook tot mijn hobby’s behoort. Zo kwam ik op het idee om een gedicht die ik eens had geschreven over fibromyalgie, in een foto te plaatsen. Het resultaat mag er wezen, al zeg ik het zelf. (ahum) Een nieuw project naast mijn schrijven en fotograferen is ontstaan. Dit wilde ik even met jullie delen.


Zie hier het resultaat:

Image title

Wat vinden jullie ervan?

Je kan je niet voorstellen, wat je je niet kan voorstellen.


© Vlindertje73

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wauw! Zo herkenbaar! Zo mooi!
| 18:04 |
Dank je ;)
| 20:59 |
Ik vind het erg mooi en zie dat er veel emotie in is gelegd, echt een mooi gedicht dus.
| 20:39 |
Dank je voor je mooie compliment :)
| 00:02 |
Heel. Erg. Mooi!
| 13:22 |
Dank je
| 11:19 |
Ja, het is een pestziekte
| 15:35 |
idd :(
| 20:47 |
Mooi gedicht en foto combi
| 00:24 |
dank je ;)
| 10:35 |
Dit artikel kom ik nu pas tegen. Goed geschreven.
Je weet inmiddels goed de weg op Yoors dus je laatste vraag behoeft geen uitleg :)
| 12:59 |
Nee, zal die nog even aanpassen. Goed dat je het zegt ;)
| 15:23 |
Top. :) De uitleg boven en onder je gedicht vind ik ook heel erg goed.
| 21:33 |
Dank je wel
| 21:39 |
Erg mooi geschreven!
| 17:56 |
Dank je. En geplaatst in mijn eigen foto van die bloem, die staat hier in de vensterbank
| 18:34 |
Mooi geschreven !
| 23:31 |
Dank je
| 12:09 |
Erg mooi geschreven. Ik vind het in het goede kanaal staan :)
| 18:54 |
Dank je
| 19:02 |
Mooie combinatie van creativiteit! Ga zo door :)
| 15:07 |
Dank je ;)
| 15:33 |
Mooi geschreven. ... Ook mooi dat je jezelf zo bloot durft te geven
| 14:34 |
Dank je! Het gedicht in de foto is een probeersel....
| 14:37 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen