Pesten! Waar heb ik dat aan verdiend?


Hallo allemaal,


Ik heb fibromyalgie, maar ben het niet. Fibromyalgie is een nare ziekte, een vorm van reuma. Je ziet het niet aan de buitenkant. Je stuitert vaak tegen veel onbegrip in je omgeving, want ze zien niets aan je. Ja, als je weer eens met krukken moet lopen, of nog erger, weer afhankelijk bent van je scootmobiel.


Ik sta ‘s ochtends natuurlijk ook wel eens vrolijk naast mijn bed

en kan dan de hele wereld aan.

Tenminste zo lijkt het dan voor de buitenwereld.

Innerlijk voel ik het in mijn hoofd wel zo…..

maar dan opeens laat mijn lichaam het weer afweten.Gelukkig heb ik veel lieve vrienden om mij heen, die mij wel begrijpen en er dan juist op die momenten gewoon voor mij zijn. Rete trots ben ik op hun. Niets is ze teveel. Appeltje, eitje zeg maar. Later zal ik daar wel eens verder over uitweiden….


De laatste tijd heb ik tijdens de wandelingen met mijn hondje Snoopy, mijn camera mee om foto’s te maken. Dit is zo leuk, dat fotograferen nu ook tot mijn hobby’s behoort. Zo kwam ik op het idee om een gedicht die ik eens had geschreven over fibromyalgie, in een foto te plaatsen. Het resultaat mag er wezen, al zeg ik het zelf. (ahum) Een nieuw project naast mijn schrijven en fotograferen is ontstaan. Dit wilde ik even met jullie delen.


Zie hier het resultaat:

Image title

Wat vinden jullie ervan?

Je kan je niet voorstellen, wat je je niet kan voorstellen.


© Vlindertje73

Comment and receive 25 YP 25
Hiya
Hello all, Wonder immediately if there are people who are going to read this. Who's waiting for another new person to post about her life, dog care work, handicrafts, man writing pictures?. Well, I doubt it. But I'm going to do my best. Just seem fun to post things I want to share with others. I'm super gem on our dog kids. They have their own fb page. I work in care for elderly dementia at night. It's often those little things that make my work in it so great. And I love reading and handicrafts. Old hat, huh?. Well, here I'm just wondering who's reading hihi. . Love habit
Comment and receive 25 YP 25
Making summer beach pot with clay and summer glitters
Do you know that too?? That something looks at you and asks you to do something with it.? That happens here regularly and sometimes I admit to that.. This was the case with the Summer glitters of Glitter boss (fish, shells, starfish, glitter stones) we were allowed to use to play something fun with. The feeling it evoked me was a beach with the sea.. That seemed fun to come back in the colors of a beach pot I was going to make.. Learn how this was made? What do you need? - Canned glass jar plus lid - Creall Do & Dry clay - Creall pearl and glitter paint - Glitter boss zomermix glitters - Creall Hobby glue - Clay Tools - Fake waxine light How to make it? 1. Cover a clean glass jar of clay pieces until the entire surface is covered. 2. Draw a shape in the pot with clay tools and remove the clay from there. 3. Also coat the cap with clay 4. Allow to dry for 24 hours and paint the jar blue and lid yellow. 5. Stick with hobby glue all the summer glitters you want to have on your pot.. 6. Fake tea light in it and your summer beach pot is ready! More glitters!! Glitters Everywhere! ” Crea with kids - Glitter stones on stones” Crea with kids - Make a flower with lots of blingbling” Crea with kids - All materials used can be found here. Click on the image of your choice and order it in the webshop! Affiliate   #beachpot #soapy #themazomer #summertheme #summer #strand #summerglitters #klei #blingbling #underwaterworld #summerpotje #summerlichtje #creall #glitterboss #creametkids