Snoopy haar weblog. Wie ben ik.....?Ik ben Snoopy, een shih-tzu. Ik ben nu 5 jaar, en voel me al een hele grote meid. Het schijnt dat ik in mensenjaren gerekend nu 35 ben, maar ik voel me nog een jonge puber hoor.

Ik puber dus vrolijk door…

Ondanks mijn klein formaat, voel ik me vaak een pitbull.

Bang? Ik? Waarvoor zou ik bang moeten zijn.

Super nieuwsgierig ben ik naar alles wat vreemd is, rare geluiden maakt en als ik dan niet weet wat dat is, ga ik op mijn kontje zitten om dat eens aandachtig te bekijken.

Ik heb vele honden vriendjes en vriendinnetjes.

Grote honden zijn mijn favoriet, heerlijk om daar mee te ravotten. Hoe wilder, hoe beter. En mooie koprollen dat ik dan kan maken joh…soms krijg ik ook weleens vliegles.

Weet je wat ook zo fijn is? Lekker door de modderplassen banjeren, het balletje erin verstoppen en zoeken maar. Hoe smerig ik ook ben, het kan mij niets schelen.

Image title


Zwemmen is ook een hobby van mij, al moet het tussen de ijsschotsen in. Ik wil het water in. Koud? Nee hoor, ik ren me wel weer warm. Mijn korte pootjes kunnen me soms niet bijhouden, zo hard ren ik dan. Ken je het gezegde; “hij rent zijn poten onder zijn lijf vandaan?” Deze gezegde is bij mij echt van toepassing.

Image titleMet mijn vrouwtje beleef ik allerlei avonturen, als wij samen op pad zijn. Vrouwtje en ik, dat is dikke mik.

Ik ben dol op mijn vrouwtje, en voel haar stemming en zowel haar lichamelijke toestand perfect aan. Wanneer vrouwtje niet zo fit is, gaat ze mij uitlaten met haar scoot. Ik luister dan heel goed naar haar, en gedraag me keurig. Ja, ja, dat kan ik ook wel hoor. Verder houd ik ook van knuffelen met vrouwtje, en slaap ik graag bij haar in bed.

De avonturen die ik beleef wil ik graag met jullie delen…

Ik weet zeker dat jullie mij een gekke hond zullen vinden, die soms gewoon niet spoort. Ach, moet je maar denken, mijn vrouwtje spoort ook weleens niet…

Hoe heet dat ook alweer? Oh ja. Waar je mee omgaat, word je mee besmet.


Kom je mij volgen? Waf, woef, kef.© Vlindertje73