Stel jij je weleens kwetsbaar op?


Mijn boekproject staat nu precies 14 dagen online. Het is allemaal zo spannend!

Inmiddels heb ik de 1000 gehaald en daar ben ik super trots op :) 

Kijk je met mij mee, naar het project waar ik zó hard voor aan het werk ben?   

       >>> ontsnapt aan de dood <<<


Stel jij je weleens kwetsbaar op?  

Ik doe het nu wel even:

Een jaar of achttien geleden heb ik een turbulente periode meegemaakt. Dit was zo heftig dat ik er nu de naweeën nog van ondervind. Ieder mens wel weet dat teveel stress en trauma’s slecht zijn voor je lichaam.  Om te proberen alles een plekje te geven, heb ik die turbulente periode tot een boek geschreven. Hierin kun je lezen, hoe je zo makkelijk de andere kant van de maatschappij in wordt gezogen. Een leven wat je helemaal niet voor ogen had. Hel op aarde, echt waar. Alle dagen op je hoede moeten zijn, maakt je een ander mens.

De weg eruit... is de leidraad en kan je ervaren als zeer schokkend.

Mijn boek 'ontsnapt aan de dood' heeft een missie! Eén met een schrijnend, zwart randje die de rauwe kant van de maatschappij laat zien. Zo moet mijn boek mede gaan dienen als een waarschuwing voor (kwetsbare) jongeren om niet dezelfde fout te maken als ik!


Help jij mee om mijn boek uit te geven? 

Vanaf € 10,- kan je mij al steunen en hoe hoger de donatie, hoe mooier de tegenprestatie.

 

>>>DONEER HIER<<< 

MIJN GLOEDNIEUWE YOUTUBE KANAAL

Hoi, eindelijk heb ik een nieuw YouTube kanaal aangemaakt. Kom je een kijkje nemen? Vergeet je dan vooral niet te abonneren!


Dit staat er al:

  • Boektrailer
  • Twee vlogs
  • Handleiding doneren

      Tot snel.


Mijn flyer hangt te pronken bij de boekenwinkel "boekenthuis en de oude bieb" in Lewenborg te groningen.  

Hiernaast even een indruk van de boekenwinkel "boekenthuis.nl"
Het walhalla voor mensen die nét dat ene boek zoeken.

Echt geloof mij, hij staat er vast bij en zo niet dan doet de eigenaar zijn uiterste best voor je om hem wel te vinden. 

Ik wens jullie een hele fijne dag. 

Hoopvolle groetjes van,

2018©Vlindertje73  (Engelina Jonk)


Voor meer informatie over mijn project kun je hier ook terecht:

WEBSITE

FACEBOOK

E-MAIL

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!