Uitdaging aan alle bloggers, doe je mee?


Het lijkt mij erg leuk om jullie bloggers uit te dagen om met elkaar tot hogere schrijfkunsten te komen. Hierbij wil ik jullie dan ook allemaal uitnodigen om mee te gaan doen aan een maandelijkse uitdaging, die ik hieronder ga plaatsen.

Het is geen wedstrijd. Je bent vrij in je keus om wel of niet mee te doen.


Zelf doe ik al langer mee aan verschillende uitdagingen en ik kan jullie vertellen, dat dit erg leerzaam is. Je leert van anderen en soms doe je jezelf verbaasd staan over wat er dan zomaar uit je pen rolt. Spannend toch?

Doordat er veel mensen aan meedoen, kun je zien hoe er heel verschillende verhalen tot stand komen.
DOE JE MEE?


Elke maand een nieuwe uitdaging. Hoe leuk is dat?

JUNI uitdaging:Beschrijf eens je eigenaardigheden.


Eigenaardigheden: Dit zijn de typische dingen, en gedragingen die jou kenmerken. Die jou anders maken dan een ander. Het hoort bij jou. Bij jou alleen!


Ik zou zeggen, leef je uit…Hier kun je de MEI uitdaging terug kijken.


Inzending sluit op 30 juni 2016 om 23.59 uur.

Nieuwe uitdaging verschijnt op 1 juli 2016.
Bij deelname graag je link hieronder plaatsen, zodat ik kan zien wie er mee doen en natuurlijk jullie schrijfsels kan bekijken.© Vlindertje73


More