Wij zijn kampioen judoën.


Eindelijk heb ik manier gevonden om te spelen met Micky. Nu hij ietsje groter is, durf ik het wel aan. Alleen dat die kleine tandjes zo scherp zijn, daar had ik geen rekening mee gehouden. Soms doet Micky mij echt pijn hoor en dat is niet fijn. Ik waarschuw hem dan wel, alleen hij lijkt het nog niet echt begrijpen.

Mijn staart schijnt hij ook heel interessant te vinden, vooral als ik er mee kwispel. Als Micky kwispelt met zijn staart, doet hij dat omdat hij boos is, zegt mijn vrouwtjes. Raar hé? Ik kwispel juist als ik blij ben. Ik krijg dan kopjes van Micky, terwijl hij er een héél vreemd geluid bij maakt. Daarna springt hij boven op mij en rollen we samen over de grond.


Kijk maar gauw bijhorende filmpje, die vrouwtje van ons heeft gemaakt:


Verder is ons vrouwtje veel aan het schrijven aan haar eerste boek. Gelukkig speelt ze nog vaak met ons en als wij dan moe gespeeld zijn, dan heeft zij all rust om verder te gaan tikken. Wij zijn al aan dat geluid gewend geraakt. Met het tikkende geluid op de achtergrond, vallen wij heerlijk voldaan in slaap.

Ben je ook nieuwsgierig naar ons vrouwtje haar eerste boek? Dan kun je haar hier gaan volgen: Boek in Wording "Geld stinkt" 


Image title

Wil je wel op de hoogte van mij blijven, maar geen lid worden van de site YOORS waar ik op blog? Klik dan op de button met het woord ‘volgen’ zie boven in rechts. Vul daar je e-mailadres in en je ontvangt updates van mij in je mailbox.2016©Vlindertje73