×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Verdien een passief terugkomend inkomen

Verdien een passief terugkomend inkomen


Iedereen zou graag iets bij willen verdienen vanuit huis, daar zijn natuurlijk genoeg mogelijkheden voor. Maar welke manier van thuis werken past het beste bij jouw. Je hebt enveloppen vouwen, pennen draaien, mails beantwoorden, voor goede doelen bellen en nog veel meer. Ik heb zelf al heel veel aan thuis werk gedaan, samen met me vrouw uren bij de achter tafel volders staan vouwen, speelgoed in elkaar zetten voor slechts 6,- per uur als we er zoveel 100 haalde per uur. Dat is natuurlijk niet de prettigste manier van thuis werken, je krijgt lichamelijke klachten al je vrije tijd gaat er in op, geen tijd meer voor je huishouden, hobby's en natuurlijk je eigen gezin. Zelf zijn we jaren geleden in de parfumerie gestapt via FM Nederland, dan moet je licentie kopen en daarna komt het lastigste vonden we zelf, het werven van de leden die er ook in wilde stappen en de producten wilde verkopen met commissie bonus. Na een aantal jaren was dit een uitgedroogde put, heel Nederland was hier ingesprongen en eigenlijk was het voor niemand meer leuk behalve voor het bedrijf FM. Ik ging zoeken naar manieren om via me eigen huis met laptop of pc geld te verdienen, na een paar keer onder uit gegaan te zijn heb ik nu me partner gevonden. Ik werk nu sinds enkele maanden met mijn team in de promotie marketing, en dit alles vanuit huis. Zoals het word promotie al zegt moet je het enkel promoten en je team leden begeleiden in hun proces naar een mooi passief inkomen. Het inkomen dat is geheel afhankelijk van uw eigen inzet, en heeft met meer factoren te maken. Het draait om promotie & marketing dat andere mensen zich inschrijven voor het programma en een kleine investering doen. Met deze investering verdienen ze per dag een klein bedrag en na 600 dagen is je geld meerdere malen verdubbeld, maar dat is niet alles, je kunt het herinvesteren zodat je weer meer verdient de volgende dagen telkens weer. U vraagt zich nu natuurlijk af waar en bij welk bedrijf doet hij dat dan, dat zal ik u vertellen. Ik ben partner geworden van getmyads een bedrijf dat in de advertentie verkoop zit wereldwijd en miljarden per jaar omzet, en daarvan ruim 80% terug geeft aan zijn leden. Om hiervoor in aanmerking te komen hebt u natuurlijk een account nodig als eerste. Daarna koopt u 1 of meerdere pakketten en u deelt al mee in de winst. Nieuwsgierig geworden:

http://www.getmyads24.com/english/?r=769950

http://getmyads.com/r/769950
dutchkiwi
Beste Volkert-Jan, Een vraagje: Heb je weleens geld opgenomen bij Getmyads? Waarom vraag ik dat? Ik en mijn vrouw zitten ongeveer in zo'n 15 programma's (ook bij een stuk of 6 geld verloren) en een paar maanden geleden kwam ik in contact met iemand die ook referals zocht voor getmyads. Deze zei nou nog nooit wat ik spaar alleen maar. Toen heb ik wat onderzoek er na gedaan (omdat ik er wel zin in had) en schijnbaar betalen ze niet. Wat zijn jouw ervaringen hiermee? Mvg Jan
04-05-2017 19:35
04-05-2017 19:35
HippieFox
Ik ben momenteel bezig met een gelijkaardig systeem bij Likesxl, alleen kosten de packs daar 10 euro en gaan ze 122 dagen mee, waarbij ze 0,09 euro per dag opbrengen. Dat opbouwen in het begin is wel leuk enzo, maar ik ben iemand die alles van naaldje tot draadje uitpluist en ik heb dit dan ook DAG PER DAG opgeschreven in een lijst... ik kwam tot de bevinding dat eenmaal je eerste packs verlopen zijn, je niet meer kan verhogen met het huidige aantal packs dat je DAN hebt op die dag. In mijn voorbeeld had ik 23 packs na 122 dagen. Ik kon het verdiende geld telkens herinvesteren, maar het werd nooit genoeg om meerdere packs te kopen. Ik bleef dus met hetzelfde aantal packs zitten. Ik geef het programma nu het voordeel van de twijfel en ik ga zien hoe het loopt, maar ik vrees er wat voor :-)
30-03-2017 15:02
30-03-2017 15:02
Erwin Daniëls
Na het lezen van je tekst eerst het volgende: http://bit.ly/2nZZbZ9 Kun je me vertellen waar GetMyAds gevestigd is? HongKong, Panama of toch in Nederland? Je geeft aan 'sinds enkele maanden' dit werk te doen en dat 'na 600 dagen' je geld 'meerdere malen' verdubbelt. Dit kan dus niet uit eigen ervaring zijn. Ik ben zeker nieuwsgierig geworden: Ik hoop dat je ook op de lange termijn zo enthousiast zult zijn over dit bedrijf!
30-03-2017 09:37
30-03-2017 09:37
notifications_noneadd
09-10-2018 19:08
1 volger , 0 antwoorden