Verdien een passief terugkomend inkomen

Verdien een passief terugkomend inkomen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Iedereen zou graag iets bij willen verdienen vanuit huis, daar zijn natuurlijk genoeg mogelijkheden voor. Maar welke manier van thuis werken past het beste bij jouw. Je hebt enveloppen vouwen, pennen draaien, mails beantwoorden, voor goede doelen bellen en nog veel meer. Ik heb zelf al heel veel aan thuis werk gedaan, samen met me vrouw uren bij de achter tafel volders staan vouwen, speelgoed in elkaar zetten voor slechts 6,- per uur als we er zoveel 100 haalde per uur. Dat is natuurlijk niet de prettigste manier van thuis werken, je krijgt lichamelijke klachten al je vrije tijd gaat er in op, geen tijd meer voor je huishouden, hobby's en natuurlijk je eigen gezin. Zelf zijn we jaren geleden in de parfumerie gestapt via FM Nederland, dan moet je licentie kopen en daarna komt het lastigste vonden we zelf, het werven van de leden die er ook in wilde stappen en de producten wilde verkopen met commissie bonus. Na een aantal jaren was dit een uitgedroogde put, heel Nederland was hier ingesprongen en eigenlijk was het voor niemand meer leuk behalve voor het bedrijf FM. Ik ging zoeken naar manieren om via me eigen huis met laptop of pc geld te verdienen, na een paar keer onder uit gegaan te zijn heb ik nu me partner gevonden. Ik werk nu sinds enkele maanden met mijn team in de promotie marketing, en dit alles vanuit huis. Zoals het word promotie al zegt moet je het enkel promoten en je team leden begeleiden in hun proces naar een mooi passief inkomen. Het inkomen dat is geheel afhankelijk van uw eigen inzet, en heeft met meer factoren te maken. Het draait om promotie & marketing dat andere mensen zich inschrijven voor het programma en een kleine investering doen. Met deze investering verdienen ze per dag een klein bedrag en na 600 dagen is je geld meerdere malen verdubbeld, maar dat is niet alles, je kunt het herinvesteren zodat je weer meer verdient de volgende dagen telkens weer. U vraagt zich nu natuurlijk af waar en bij welk bedrijf doet hij dat dan, dat zal ik u vertellen. Ik ben partner geworden van getmyads een bedrijf dat in de advertentie verkoop zit wereldwijd en miljarden per jaar omzet, en daarvan ruim 80% terug geeft aan zijn leden. Om hiervoor in aanmerking te komen hebt u natuurlijk een account nodig als eerste. Daarna koopt u 1 of meerdere pakketten en u deelt al mee in de winst. Nieuwsgierig geworden:

http://www.getmyads24.com/english/?r=769950

http://getmyads.com/r/769950Beoordeel

Reviews en Reacties:

3.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Beste Volkert-Jan,

Een vraagje: Heb je weleens geld opgenomen bij Getmyads? Waarom vraag ik dat? Ik en mijn vrouw zitten ongeveer in zo'n 15 programma's (ook bij een stuk of 6 geld verloren) en een paar maanden geleden kwam ik in contact met iemand die ook referals zocht voor getmyads. Deze zei nou nog nooit wat ik spaar alleen maar. Toen heb ik wat onderzoek er na gedaan (omdat ik er wel zin in had) en schijnbaar betalen ze niet. Wat zijn jouw ervaringen hiermee? Mvg Jan
| 19:35 |
Ik ben momenteel bezig met een gelijkaardig systeem bij Likesxl, alleen kosten de packs daar 10 euro en gaan ze 122 dagen mee, waarbij ze 0,09 euro per dag opbrengen. Dat opbouwen in het begin is wel leuk enzo, maar ik ben iemand die alles van naaldje tot draadje uitpluist en ik heb dit dan ook DAG PER DAG opgeschreven in een lijst... ik kwam tot de bevinding dat eenmaal je eerste packs verlopen zijn, je niet meer kan verhogen met het huidige aantal packs dat je DAN hebt op die dag.

In mijn voorbeeld had ik 23 packs na 122 dagen. Ik kon het verdiende geld telkens herinvesteren, maar het werd nooit genoeg om meerdere packs te kopen. Ik bleef dus met hetzelfde aantal packs zitten. Ik geef het programma nu het voordeel van de twijfel en ik ga zien hoe het loopt, maar ik vrees er wat voor :-)
| 15:02 |
Dat heb ik eerder mee gemaakt bij andere thuiswerk dingen. Bij getmyads kan ik je verzekeren elke 50,- wordt na 600 dagen 300,- na 600 dagen verloopt je pakket, maar kan je er 5 terug voor kopen
en als je team leden hebt krijg je 6,- per pakket die hun kopen voorbeeld: hun investeren 150,- dan ontvang jij 18,- bonus in je account.

Daarom ben ik met 500,- ingestapt de eerste dagen verdiende ik 5,- na 10 dagen had ik 50,- in me account en kocht ik een extra pakket toen verdiende ik 5,50 per dag. elk pakket levert 0,50 cent op.
en als je en team hebt dat ook goed investeert en een eigen team maakt is dat wat je via hun verdient een mooie bonus. 2laagse commissie beide 6,- per gekocht pakket.
| 15:26 |
Mhm het principe is me bekend van de reshare programma's :) Hoelang bestaat getmyads al?
| 15:36 |
Al meer dan 10jaar in Amerika en nu sinds 2017 in NL
Hoofdkantoren in Honkong en in Amerika en binnen kort eentje in Europa
| 15:38 |
Ik heb links erbij gezet kan je het rustig bekijken..
| 15:39 |
Heb het even opgezocht maar vind er niet veel goeds over als het op uitbetalingen aankomt. Ooit al eens geprobeerd of ken je persoonlijk mensen die hun uitbetalingen hebben gehad?
| 15:42 |
ik heb natuurlijk zelf alles getest. heb 50,- euro laten overboeken binnen 3 dagen stond het op me rekening. En al me team leden hebben ook hun betalingen binnen gehad als test. en sommige kregen van mij uit 2 leden gratis. Alles werkt perfect, mensen die niets proberen schrijven altijd negatief over dingen. Maar wij geloven hier heilig in en er zit 500,- euro van me eigen rekening in. Maar dat heb ik er al bijna uit. Zal je rekenhulpje sturen
getmyads-gma.com/getmyads-rechner.php?einsatz=500&tage=365#tmr             
| 15:53 |
Ja klopt maar ik ben erg voorzichtig met dit soort dingen. Ik zie bv reviews waar noet uitbetaald word als het om grote bedragen gaat zoals 500 dollar. Waar halen ze nog inkomsten vandaan buiten de inkomsten van nieuwe aankopen van packs? :-)
| 15:56 |
50,- euro is minimale uitbetaling die gedaan mag worden...
Je verdient 0,50 cent per dag per pakket. en 6,- per gekocht pakket van je team leden.
getmyads verdient hun geld met de verkoop van reclame via het internet. In alle opties van reclame ruimte tot ads, banners, displays, en leads naar bedrijven toe sturen. en ze verdienen ook geld door clicks op hun eigen reclame ads. in de video wordt alles uitgelegd he hun hun geld verdienen.
www.getmyads24.com/english/?r=769950
| 16:27 |
Alright ik snap hoe het werkt en waar je geld vandaan komt, maar de skeptische ik zou graag iemand zien die wekelijks uitbetaald werd met grote bedragen ;-)
| 16:29 |
de reken hulp die ik je stuurde zo ben ik begonnen. en ik kan goed laten uitkeren maar ik herinvesteer telkens.
andere leden zijn begonnen met 50,- a 100,- en dan gaat het langzamer.
en als je team leden hebt en die kopen ook pakketten dan gaat het sneller.
Maar je moet geen wonderen verwachten, het ligt aan je eigen inzet en je inleg. een goede inleg helpt je sneller vooruit.
| 16:36 |
Ja, maar nogmaals, ik begrijp hoe het verdient. Ik begrijp hoeveel je verdient. Ik snap het systeem, volledig! Maarrrr... kan jij me iemand aantonen die zich maandelijks liet uitbetalen zonder problemen? :) Want als je dat niet kan aantonen, mag je nog 10.000 hebben staan in je account hé ;) Ik snap je enthousiasme wel hoor, ik zou er ook willen inspringen als ik 't zo lees, want na een jaar heb je 17.000 dollar ofzo gespaard (whut ..)

Om één of andere geloof ik echter niet dat je dat zomaar gaat uitbetaald krijgen dus - aan jou om mij het tegendeel te bewijzen en dan wil ik zelfs onder jou opstarten ;)
| 16:41 |
Ik ga helaas niet laten uitbetalen omdat iemand dat heel graag wil van mij.
Het is en blijft mijn account, en ik herinvesteer tot ik mijn doelen heb bereikt.
En je rekenhulpje klopt redelijk verdien nu om de paar dagen 50,- en uiteindelijk elke dag 50,-

Ik nodig u uit om u gratis in te schrijven, en mensen te vinden die net als ik willen investeren in het getmyads bedrijf. als u mensen vind die zich inschrijven ontvangt u 6,- uiteindelijk zit u op het bedrag van uitbetalen, en dan kan je alles testen mensen in uw team krijgen en de uitbetaling proberen.
Als je na een tijdje toch denkt dit is iets voor mij kan ik 2 members voor je regelen gratis.
| 16:48 |
Oh maar ik zeg niet dat het uit jouw account moet komen. Ik bedoel ergens op internet :)
Er moeten toch mensen zijn die al grotere betalingen hebben aangevraagd in het laatste halfjaar? :) Als je die vind zou ik ze graag zien ;)
| 16:50 |
Ik weet dat e meerdere mensen mee bezig zijn in NL mede dankzij mij en een paar andere mensen. Maar weet niet of ik onbekende mensen kan vinden hi. maar snap je wel.....

Maar mijn aanbod blijft staan.
| 16:57 |
Dan ga ik zelf maar eerst even op zoek wat ik kan vinden :) Ik wil alles een kans geven, maar ik wil eerst harde bewijzen hebben. Met 10.000 euro in het account en geen uitbetaling ben je namelijk niets. Kwestie van een beetje zekerheid te hebben.

Hoe weet jij trouwens dat het bedrijf al 10j bestaat? Zag ergens anders dat het van 2016 was (in Amerika )
| 17:03 |
Volgens de informatie die ik heb verkregen is het in Amerika/Azie ontwikkeld Met het Grote hoofdkantoor in Hongkong in ontwikkeling geweest, en heeft de eigenaar het zelf goed laten testen toen hij het vrij gaf in 2011
gekopieerd van getmyads mij website met hun informatie:
The integrated PayBack program is sharing the success of the whole network with all active Customers and Affiliates. This way we give beginners and professionals a lucrative start into the online marketing world. The Parent company was founded in 2011. Until 2015 only customer from our Premium Customer program could join the PayBack program. Today it is open for all customers and affiliates which is also the start to an international Expansion that is getting a lot support from many big names in the industry. With the focus on quality and stability, we will develop more innovative Products, Solutions and lucrative programs for our customers and Affiliates.
| 17:11 |
Ik ga er even achter zoeken Jan ;)
| 17:16 |
www.getmyads24.com/english/?r=769950
getmyads.com/r/769950?lang=en

Hier heb je de links waar hun informatie opstaat.
| 17:20 |
wat is het verschil tussen de getmyads en getmyads24 ?
| 17:21 |
dat is een goede ga ik ook even opzoeken heb echt geen idee.
| 17:23 |
Na het lezen van je tekst eerst het volgende: bit.ly/2nZZbZ9
Kun je me vertellen waar GetMyAds gevestigd is? HongKong, Panama of toch in Nederland?
Je geeft aan 'sinds enkele maanden' dit werk te doen en dat 'na 600 dagen' je geld 'meerdere malen' verdubbelt.
Dit kan dus niet uit eigen ervaring zijn. Ik ben zeker nieuwsgierig geworden: Ik hoop dat je ook op de lange termijn zo enthousiast zult zijn over dit bedrijf!
| 09:37 |
Ik doe dit werk momenteel sinds 1 januari 2016. En heb 13 trouwe members die hier ook erg blij mee zijn hoe alles werkt en draait. Ik ben er ingestapt met 500,- in eerste instantie dat zijn 10 pakketten, en per 50,- euro die je investeert krijg je dagelijks 0,50 cent. dus ik begon met 5,- per dag. Na 10 dagen had ik me eerste 50- terug verdient, en die stopte ik gelijk weer terug in me account waardoor ik 5,50 ging verdienen per dag en ga zo maar door. En je team leden verdienen precies het zelfde dagelijks ook 0,50 cent per dag per pakket. Als je members hebt, en die kopen een pakket voor 50,- dan krijg jij 6,- in je account en dat telkens weer als een member een nieuw pakket koopt
| 09:51 |
Sinds 1 januari 2016 zijn er nog geen 600 dagen verstreken, maar toch meld je dat deze termijn nodig is om je geld 'meerdere malen' te verdubbelen.
Zijn teamleden en members dezelfde mensen, of gebruik je de termen voor verschillende medewerkers?
De andere vraag die ik stelde, heb je ook nog niet beantwoord; waar is jouw goudmijn gevestigd?
Bijkomend vraagteken: hoe snel na het terugverdienen krijg je daadwerkelijk geld uitgekeerd?
| 13:14 |
Je kan laten uitbetalen per 50,- euro alleen ik herinvesteer me 50,- direct weer als mijn saldo in me account 50,- zegt. Ik heb getest of het uitbetalen werkt en dat deed het, en bij mijn teamleden ook. Wij hebben alle mogelijkheden getest alles werkt zoals het hoort te doen en wordt beloofd. Het is een absolute veilige manier van geld verdienen... team leden en members { is voor NL team leden en buitenlandse medewerkers members} heb meer dan 13 mensen in me team en iedereen is dik tevreden.
| 15:19 |
Uitkeren en herinvesteren is natuurlijk niet hetzelfde; Toch blijf ik me afvragen waar het zenuwcentrum van je onderneming plaatsheeft! Fijn dat iedereen tot op heden (450 dagen) nog altijd dik tevreden is - ik hoop dat dit zo blijft! Waarom wordt er onderscheid gemaakt tussen Nederlandse teamleden en buitenlandse members? Is dat slechts het begrip of geldt dit omgekeerd ook voor het buitenland?
| 01:28 |
Hongkong zit een kantoor net als in Amerika en Over een aantal maanden ook in Europa.
Iedereen is dik tevreden ja omdat sommige het in korte termijn doen en direct laten uitbetalen bij 50,- winst en andere herinvesteren en laten later grotere bedragen storten zoals ik zelf onder meer.
Ik heb team leden in NL maar ook in het buitenland, en als je Engels moet spreken met iemand over de mail of telefoon wordt dat member in Nederlands team lid.
| 11:54 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen