Fout: Slechte, walgelijke reclame


Tegenwoordig is het een hype om bepaalde bevolkingsgroepen omlaag te halen. Dan ben je blijkbaar stoer en hip. De bedel- en goede doelen mega organisaties doen hier vrolijk aan mee.

Reclame is net zoiets als de preek in de kerk. De meesten slapen en horen het gesprokene maar half, maar de kwade inprent is al wel geschied.

Zo leert het Aidsfonds ons dat Liefde, ware liefde, alleen is weggelegd voor: wie blank is, rijk is, hetero is en in de juiste wieg geboren is. (Heb jij dus de ware liefde gevonden dan behoor je automatisch tot een van de hierboven genoemde groepen).

Uit deze reclame concludeer ik dat de maker er van of wereld vreemd is of op smerige wijze probeert een schuldgevoel aan te praten. Laten we wel wezen: liefde is een gevoel en niet alleen weggelegd voor de zojuist genoemde groepen. Het is namelijk niet zo dat gevoel hebben alleen is voorbehouden aan blanken of rijken of hetereo sexuelen. Mijn conclusie: het is schuldgevoel aanpraten = geld uit de zak klopperij (note: pas jij als individu dezelfde werkwijze toe ben je strafbaar en een scammer).


Nadat het Aidsfonds dit heeft vastgesteld stevent zij op deel 2, het doel, af. Dit doet zij met: de zielige vrouw met kind die gedumpt is omdat zij ziek is (Aids heeft). Daar moeten bij mij dan de tranen van in de ogen schieten en ik moet gemotiveerd zijn om direct mijn riante inkomen over te maken aan het Aidsfonds. Tenslotte heb ik het zo slecht nog niet.

Dat doe ik dus niet, want wat het dumpen van deze vrouw met kind te maken heeft met Liefde is mij een raadsel, wat dit te maken heeft met huidskleur, sexuele voorkeur en de wieg waar je in lag eveneens. Daarbij bevind ik mij in eenzelfde, uitzichtsloze, situatie.
Feit is ook dat ik deze mevrouw niet met Aids (of een andere ziekte) heb besmet en haar kind evenmin. Dat heeft haar geliefde (de Liefde dus!) gedaan, ook heb ik haar niet op straat gezet. Ook dat deed haar geliefde.

Dat blanken geen Aids krijgen, niet zwanger of met kinderen op straat worden getrapt (ook door hun geliefde), vaak ook niet in zo'n beste wieg lagen (die van mij kwam uit een weeshuis), wordt voor het gemak genegeerd. Het fabeltje (of sprookje) moet tenslotte in stand gehouden worden. Blank zijn is namelijk per definitie rijk én schuldig én moet betalen! Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de rest van de wereld. Dat is de erfschuld zal ik maar zeggen (en nee, Jezus is dus niet voor de zonden van jouw verre voorouders gestorven, ook dat blijkt een sprookje te zijn zoals de reclame en de maatschappij ons leert).


Mocht je vinden dat het Aidsfonds hardstikke gelijk heeft, dan heb ik een goede mededeling voor je. Ik heb de ware liefde NIET gevonden en leid dus een liefdeloos leven, mijn wieg was verre van best, net als die vrouw met Aids ben ik ook ziek en een alleenstaande moeder (ik vermoed dat wij beide homo zijn aldus de Aidsfonds reclame) én op straat getrapt en het mooiste van alles is dat ik NIET blank ben. Mijn rekeningnummer stel ik dan ook beschikbaar en itt het Aidsfonds blijft er bij mij niets aan de strijkstok hangen voor de top of foute reclame. Ik heb het keihard nodig voor mijn bloedjes van kinderen, al zal dat voor jou, gulle/schuldige gever een ver van je bed show zijn.


Afbeelding: pixabay.com


Over reclame gesproken: Wees geen papegaai... niet alleen vloeken is aangeleerd.

Nodig je vriend uit, zeggen ze. Die heb ik niet, dus ik ben snel klaar. Wie weet heb jij zin in Yoo.rs? Meld je dan aan en deel mee.

#reclame #aidsfonds #schuldgevoelaanpraten #viezestreken #gelduitdezakklopperij #fout #liefde #wakeupkitty