Oppassen: GROOT dierenleed/1

Oppassen: GROOT dierenleed/1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vanmiddag ben ik met mijn buurman bij een verderop wonende buurvrouw gaan kijken. 

Zij heeft ca 16 honden en 15 katten. Deze zaten al 3 dagen opgesloten zonder verzorging. Dit had zij tegen de buurman gezegd. Hoewel deze buurvrouw ons flink misbruikt heeft besloten wij naar de dieren te gaan kijken. De verzorgster hiervan ging namelijk niet meer. De buurvrouw en zij hadden ruzie gekregen.


Nadat ik contact via Whatsapp met haar heb gehad, ben ik via een boom over de afscheiding geklommen. Vervolgens heb ik het slot geforceerd van de poort zodat wij er in konden.

Via een spleet onder het rolluik door zag ik een aantal raskatten zitten en ook wat voer staan en water.


Om de woning heen lopend zag ik de honden in de hal in een zee van ontlasting en urine. Ze gingen flink tekeer. Hun helpen kon ik niet.


Mijn buurman riep mij omdat er uit een bijgebouw ook geblaf kwam. In deze deur stak wel een sleutel.

We hebben de deur open gemaakt en er kwam een overweldigende stank naar buiten die ons alle adem benam.

Er kwamen vervolgens 3 pups (kruising herder?) blij naar buiten gestormd. Binnen was het een ravage en de vloer was bedolven onder de poep en pies. Om de honden van eten te kunnen voorzien heb ik e.e.a. uit de vrieskist gehaald die er stond en dit ook laten weten aan de buurvrouw.


Vervolgens zijn wij op weg gegaan om bij de verzorgster de huisdeursleutel te gaan halen. Dit was een aardig eind rijden. De verzorgster deed niet open. Dus wéér contact opgenomen met de buurvrouw die in Regensburg in Duitsland blijkt te zijn (volgens haar in het ziekenhuis).


Onder andere de onderstaande foto's heb ik naar haar gestuurd. Ik heb haar gevraagd waarom ze niemand heeft gevraagd om naar haar dieren te gaan kijken. Ook gezegd dat zij zich kapot moet schamen ze zo achter te laten.

De buurvrouw beweerde toen dat de verzorgster tot op heden voor de dieren heeft gezorgd. 

Op vragen van mijn kant antwoord zij niet óf zij liegt!


Waarom zij glashard liegt weet ik niet. Wellicht is zij een pathologische leugenaar. Tegen mijn buurman had zij gezegd dat haar dieren niet verzorgd werden. Zij wist dat ik daarom ging én ik eventueel de deur zou forceren.


Ik kreeg een ongelooflijk grote mond van haar, zij zei dat ik al gelijk met mijn oordeel klaar stond en dat ik van haar dieren af moest blijven. Een dank-je-wel kon er niet van af (net als alle andere keren dat ik, maar ook buren en anderen, haar uit de brand hebben geholpen).


Omdat ik al 4 uur voor haar dieren in de weer was, heb ik besloten naar huis te gaan. Ik heb nog contact opgenomen met de persoon van wie zij de woning in onderhuur heeft. Hij zal morgen gaan kijken, zegt hij.

De dieren zullen nog minstens 2-3 dagen aan hun lot worden overgelaten als hier niemand, de dierenbescherming, ingrijpt.


Wie zijn dieren zo onverzorgd achterlaat zoals Lucy doet (notabene fokt zij met rashonden en fokte zij met raskatten) is geen dieren waard!

Uit zichzelf had zij met ons beslist geen contact opgenomen.

Lucy blijft volhouden dan dat zij niet beter weet dan dat haar dieren goed verzorgd worden.

Ook in de tuin is het een ravage. De dieren zitten al minstens 3 dagen binnen opgesloten. Deze vernielingen zijn dus van langer terug. De verzorging van de dieren laat dus al veel langer te wensen over.

Lucy is een #fokster van chihuahua's en heeft ook naakthonden. Zij is op o.a. #facebook en badoo actief.

In de afgelopen maanden hebben velen haar geholpen ook financieel.


Lucy is o.a. bekend van cattery Lambirz. De site van de cattery is opgeheven.

Oppassen: GROOT dierenleed/4

Wie zorgt er voor de dieren?

Buurman & buurman/20

Dit verhaal is niet fictief, de genoemde buurmannen bestaan echt en de personen en overeenkomsten zijn zeker niet op toevalligheid en wel degelijk op waarheid gebaseerd.

GROOT dierenleed/2

Hond opgesloten in stront

#Lucy #cattery #Lambirz #dierenbescherming #chihuahuaBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik lees bij: vreselijk!!
| 13:50 |
ronduit gezegd vind ik dit te triest voor woorden voor de dieren die mij aan het hart liggen. ik had er een paar terug willen hebben maar madam heeft dat tegen gehouden op de rechtzitting van de scheiding in Nederland. Ik ben het niet gewend van haar maar wat ze zeggen "een kat in het nauw maakt rare sprongen". Zo denk ik dat dit ook het geval is geweest doordat zij hoognodig naar Nederland moest. Wat ik wel weet is dat zij op deze manier geen dieren waard is.

ex man
| 09:55 |
Het lijkt mij dat je deze nog kunt vorderen mits nog in leven of niet verpatst? Heb je namen?
| 12:49 |
Roep in het vervolg de politie er bij. Nu kun je vervolgd worden voor inbraak.
| 17:04 |
Nee hoor ik heb zwart op wit toestemming van haar en ik ben niet in de woning geweest.
| 17:35 |
Ben net in dit verhaal begonnen.
Afschuwelijk!
| 10:07 |
Oh echt tranen in mijn ogen, wat erg voor die dieren :(
| 10:39 |
Misschien heb ik nog een sleutel die past... ik heb ooit een slot van mij in haar deur gezet. De verzorgster wil de sleutel niet aan mij geven. Geen dier verdient zoiets.
| 11:42 |
Nee dat mens is de liefde van een dier niet waard bah!
| 11:43 |
Dit is dierenmishandeling! Wat een vreselijke vrouw ! Kan de politie of dierenbescherming hier niets tegen doen ? Ze heeft total geen verantwoordelijkheidsbesef, laat staan (dieren)liefde :-(
| 11:19 |
Im heb zojuist begrepen dat er niets gedaan wordt. Nadat er contact met haar is geweest is dit het eindresultaat: zij ligt in het ziekenhuis en is geopereerd en haar dieren worden goed verzorgd.
| 11:21 |
Komt het erop neer dat jij die dieren had moeten laten sterven, of zijn ze niet eens in dat huis geweest om te kijken?
| 11:26 |
Ik vermoed dat er niemand is geweest. Ik zal wel zonder toestemming daar geweest zijn en die ravage hebben aangericht en zelf de boel onder gescheten en gezeken of zo.
| 11:29 |
Typisch jij.
| 11:54 |
Ze mag van mij in haar eigen ontladting en kots liggen ik help haar niet meer
| 11:56 |
Ja, maar wat je dus krijgt is dat onschuldige dieren straks doodliggen. Eigenlijk moet dat zwikje gewoon afgeleverd worden bij het asiel. Dan maar achter haar rug om, ze is er toch nooit, dus niet moeilijk.
| 12:00 |
Het asiel neemt alleen zwerfdieren aan je mag niets afgeven. Vermoed dat zij in een psychose verkeert.
| 19:22 |
Als je ze daar 's nachts neer zet en er vandoor gaat, kunnen ze je niks maken, neem ik aan.
| 19:51 |
Ik zit er over te denken maar dan moet ik ook inbreken
| 21:13 |
Het zij zo. Neem aan dat niemand gebruik maakt van camera's in die omgeving.
| 12:46 |
Er zijn foto's en blijkbaar ook.al eerder foto's gemaakt.
| 17:46 |
oh ja ?? je zou er een camera bij moeten zetten ! nalatigheid van de instanties dus ? bah!
| 12:25 |
Ik ben maar even gaan kijken... nee er is niemand geweest... wordt vervolgd :(
| 17:03 |
zucht..van de zotte dit . arme dieren !
| 15:32 |
Zieke bende, zieke vrouw.
| 21:34 |
En zij komt er weer mee weg.
| 11:22 |
Zo berschrikkelink ook.arme dieten
| 09:54 |
Vreselijke situatie voor de dieren.
| 08:28 |
Blijkbaar is het niet vreselijk maar is mevrouw zelf zielig
| 11:22 |
Onvoorstelbaar schandalig. Goed dat jij hebt ingegrepen!
| 05:20 |
Hoop dat het blijvend wordt opgelost.
| 08:20 |
mijn haren staan recht overeind. Hier moet echt direct de dierenbescherming op af. Fijn dat jij ingegrepen hebt zodat de dieren iig weer eten gekregen hebben. Dit is echt vreselijk!!!
| 02:13 |
Een deel heeft eten en een deel? Ik moest van haar van haar dieren afblijven was het eind van het verhaal. Ik had geen sleutel en heb de deur ook niet open gebroken. Of er vandaag actie wordt ondernomen?
| 08:21 |
oh jee nog erger dus. Ik hoop het echt voor die stakkers.
| 12:08 |
Dit kan echt niet
Wat erg voor de beestjes
En die vrouw moet gestraft worden
| 23:43 |
Op het moment ben ik flink over mijn toeren
| 23:54 |
Dat kan ik heel goed begrijpen
| 00:25 |
Waar kan ik je verhalen lezen?
| 14:32 |
Welke wil je lezen? Ik heb op je pb gereageerd
| 17:37 |
Je hebt de instanties gewaarschuwd, neem ik aan?
| 23:42 |
Ja het zal mij niet in dank worden afgenomen. Wilde ze zelf naar asiel brengen maar dat wordt niet aangenomen
| 23:55 |
Kan ik u bereiken ben namelijk opgelicht door haar
| 13:51 |
Zie je pb
| 17:38 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen