MyLife: Jammer dan, geen zin


Dit is een vrij schrijfsel van vijf minuten! Er is natuurlijk wel een heel groot verschil of je typt of spreekt, achter je computer zit of dit op je smartphone moet doen.

Even heb ik er geen zin meer in. Met grote moeite kan ik teksten inlezen of schrijven in het tekstvak. Waarom? Omdat ik domweg niets kan zien door het megagrote keuzeveld dat opdoemt zodra ik mijn titel wil invoeren. 

Die titel verandert ook nog eens steeds zonder dat ik dat wil, zodra ik dat veld wil verwijderen. De opmaak van mijn posts leven dus een eigen leven en dat doe ik nu ook even.


Het is heerlijk om hier even niets te hoeven. Mijn ene vinger is moe van het tikken en reacties intypen, want ook de spraakherkenning blijkt er een potje van te maken. Vlak voor verzenden worden ineens woorden veranderd en dat is bijzonder vervelend. Ik doe nu dus maar even wat anders, Niet alleen vanwege de dingen (bugs) die nog steeds moeizaam voor mij werken, maar ook wil ik gewoon weer eens Engels schrijven. 

Dat heb ik hier, toen ik circa 1 jaar terug begon.ook geprobeerd, maar dan is je aantal lezers nihil. Zonde van mijn content als deze niet gelezen wordt. 

Momenteel ben ik dus druk op andere sites waar ik gewoon weer lekker Engels kan lezen en ook kan deelnemen aan schrijf uitdagingen en zo mijn Engels kan bijspijkeren.


Ook al merk je er weinig van, ik volg een groot aantal van jullie en lees ook jullie blogs ook al laat ik geen antwoord achter. Zoals ik al zei: die ene vinger, mijn wijsvinger, is moe en doet op dit moment aardig zeer. Mijn spraakherkenning kan namelijk nog steeds geen behoorlijk Engels.


Problemen die ik ook gisteren nog had met Yoors zitten hem nog steeds in het reageren en het reageren op een reactie. Dit werkt niet vlekkeloos.

Ook het invoeren van een vraag zorgt voor problemen. De vraag kan niet ingevoerd worden, de vraag staat er meerdere keren maar niet boven de betreffende post en... alles loopt standaard vast. Vreemd genoeg altijd bij het invoeren van vragen (yama).

Naast schrijven en lezen probeer ik ook mijn oude posts door te nemen en waar mogelijk een update te geven. Zijn zij niet meer van deze tijd, dan ga ik ze in ieder geval verwijderen. Al met al ook een aardige klus die best wat weken in beslag gaat nemen.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag!

Dit stukje valt onder vrij schrijven, daar had ik wel even zin in.

Kom er ook bij

#vrijeschrijver #vrijschrijven #5minutenschrijven