Opinion: Yoo.rs problemen voor smartphone gebruikers

Opinion: Yoo.rs problemen voor smartphone gebruikers


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds een dag of 3 heb ik het volgende rommeltje in beeld op mijn telefoon (zie afbeelding)

Ja er valt wel mee te leven, net als met het gebrek aan tekstvak in beeld (niet zien wat je typt), de inbox niet meer kunnen gebruiken, een aantal opmaak opties niet hebben en een paar alleen kunnen toepassen met heel veel gepuzzel en het investeren van nog veel meer tijd.

Feit is dat voor mij, als telefoongebruiker (nogmaals: nee ik heb geen computer), in de periode dat ik bij Yoo.rs gekomen ben, Yoo.rs alleen maar gebruikersonvriendelijker is geworden!


Om de paar dagen kom ik nieuwe problemen tegen. 

Problemen die er eerst niet waren en de meesten niet hebben, want Yoo.rs is niet bedoeld voor telefoongebruikers,

Problemen die ineens gecreëerd zijn, 

Problemen die na weken nog niet opgelost zijn, 

Problemen die ik niet begrijp,

Problemen waar geen antwoord op komt en waar ik dus ook niet meer op reken (dat antwoord laat staan de oplossing), 

Problemen waar ik zelf maar een oplossing voor moet zoeken, omdat ik toch zo graag bij Yoo.rs wil (en anders koop ik toch even een computer).

Al met al problemen die het in ieder geval steeds minder leuk maken om nog op Yoo.rs te zijn.


help

Het maken van verzorgde blogs met een smartphone is grotendeels onmogelijk. Vele opties ontbreken of zijn alleen met hang-, kunst- en vliegwerk te verwezenlijken. 

Yoo.rs is gebruikersonvriendelijk voor de smartphonegebruiker die meer wil dan alleen 2 regels intypen en een afbeelding inlezen.

signup

Word Yoo.rs lid als je durft en beloon jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik loop tegen hetzelfde aan
| 22:54 |
Misschien een tip; in de meeste browsers op de smatphone heb je een soort van menuutje naast de adresbalk (3 puntjes).
Als je daar op klikt, kun je kiezen voor 'desktopsite aanvragen' en krijg je exact te zien wat je op je pc ziet. Met in en uitzoomen kom je dan (denk ik) een heel eind.
| 15:34 |
I know. Enig idee hoeveel werk er zit in het maken van een blog op de telefoon?
| 16:01 |
Ja daarom doe ik het op de laptop. 

Maar als je dezelfde functies hebt als op de laptop door die knop, dan ben je er toch?

Of verwacht je iets anders van de mobiele site? 
Als je via je mobiel blogt, duurt typen (bij mij iig) ook langer, maar ja..
| 16:05 |
Ik heb geen laptop en het is wel heeeel erg klein om via pc versie te werken en verre van praktisch. Het zal dus minder bloggen worden.
| 16:08 |
Wat was er hiervoor dan anders?
| 16:10 |
Dat ik het tekstvak kan zien waarin ik type! Dat ik berichten in de inbox kan verwijderen bvb ... ik heb daar meerdere blogs over geschreven.
| 16:12 |
Bloggen  voor op de smartphone is niet gebruiksvriendelijk en heel foutgevoelig. Ik heb ook geen tijd om altijd te bloggen op de laptop en een telefoon heb ik altijd bij mij. Zou zonde zijn als Yoors dit probleem niet oppakt. 
| 19:50 |
Laten we hopen dat zij dit doen
 Met of zonder Yoors app. Er zouden zeker meer actieve leden komen.
| 16:13 |
een blog op de pc maken is er ook niet vriendelijker op geworden. Je moet eerst 2 dingen invullen waar de lezers naar op zoek zijn en welke vraag jouw blog beantwoord. Tja........waar dat op slaat geen idee ik probeer altijd maar wat.
| 15:51 |
Dat zou juist een verbetering moeten zijn..'vroeger' waten het trefwoorden, maar hiermee zorg je voor een goede vindbaarheid op google.
| 15:31 |
ja daar zou het wel voor bedoeld zijn maar ik vind het nog beetje moeilijk het juiste te vinden.
| 16:04 |
En een deel is ook niet in te voeren omdat het gereserveerd is. Je moet anders denken. Wat er uit komt zoek ik alvast niet op. Je zpu ook de # kunnen gebruiken als extraatje. 
| 16:10 |
ik vind het eigenlijk volkomen onbelangrijk.
| 20:22 |
Dat is het ergens ook. De vraag is hoe graag je met alles gevonden wil worden. Je kunt ook je naam intypen en dan word je daar op gevonden
| 21:21 |
ik ben alleen met yoors bezig en nergens anders.
| 23:23 |
Ik probeer het niet eens meer met mijn telefoon.zelfs foto's gaat niet handig, want ik moet ze eerst verkleinen enz. 
Alleen ezen, reageren, delen en quickpost schrijven doe ik nog op telefoon. 
| 13:48 |
Dat verkleinen doe ik automatisch met Pbotogrid als ik mijn naam er ook opzet. Doe Yoo.rs dat automatisch via de pc of blijft het formaat hetzelfde?
| 15:45 |
Ik zet niet overal een © op als ik het via telefoon wil doen. Op pc moet je het ook zelf verkleinen, maar vaak doe ik dat dan toch al ivm mijn website
| 19:50 |
Met een eigen site is het ook wel anders. Eerlijk gezegd is er niet veel waarvan ik wakker lig als een ander het gebruikt.
| 21:23 |
Heb al even geen blog meer gemaakt. Het kost me teveel tijd. Want ik ben dan vaak op 3 apparaten bezig. Ben nu veel aan het supporten en aan het reageren. Help ik anderen ook weer mee. Bovendien zit ik met de copywrite. Als ik een Hart van Yoors maakte deed ik er altijd het artikel en foto bij. Zie nu ook van alles langskomen wat ik zou willen delen, maar weet nog niet zo goed hoe ik dat het beste kan doen. 
| 12:24 |
Als je in eigen woorden schrijft en linkt naar het betreffende artikel is het toch ook goed?
Je zou iets "nieuws" kunnen beginnen. Blogger in beeld of Blog in beeld, dat wil ik nog doen. Daarover wat schrijven en dan link/blog er bij en delen elders?
Veel tijd zit er idd in
| 12:29 |
Ik meende dat Hj er mee aan de slag zou een app voor yoors
| 12:05 |
Ben benieuwd
| 12:29 |
Of sparen voor een laptop, tweedehands..?
| 11:08 |
Ik denk dat ik dan gewoon stop met Yoo.rs
| 11:09 |
Totdat het is opgelost zou je ook lezer of supporter kunnen blijven. Als het op den duur beter werkt, dan krijg je vast van iemand een seintje.
| 11:10 |
Ook een optie.. wat is supporter?
| 11:13 |
Dat je artikelen deelt. Je krijgt daar ook YP's voor. Zie uitleg beloning.
| 11:50 |
Ik zal straks even kijken. Nou dat kan ik sowieso wel.doen. Ik ga eerst kijken hoe ik mijn inbox kan legen
| 11:52 |
Of iemand in vertrouwen nemen, die voor jou op pc inlogt en het even leeg maakt.
| 11:52 |
Heel vervelend, ik probeerde onlangs een houtje uit een blog te halen op mijn telefoon, zelfs dat ging niet. Ik vond het al knap dat jij je blogs via de telefoon deed. Hoop dat er snel iets aan gedaan kan worden.
| 10:15 |
Ik hoop het ook maar reken er niet meer op. Yoo.rs is niet smartphone vriendelijk en het ziet er ook niet naar uit dat dit gaat komen. Het is niet net in opbouw, maar al een aantal jaar bezig. De ontwikkelingen en vooruitgang is er, maar helaas zorgt dit voor meer problemen voor de smartphone gebruiker. Ik word ook wel moe van het steeds aankaarten van...
| 10:24 |
Daar moet dus wel wat mee gedaan gaan worden.
| 09:24 |
Tja en anders houdt het op.
| 10:21 |
Het is inderdaad puzzelen en uitproberen. Ik heb ivm mijn teksten leesbaar overbrengen op mijn blogs wel possitieve feedback gekregen...en nu lukt dit me al aardig. 
| 09:17 |
Wat bedoel je met: teksten leesbaar overbrengen op blogs? 
| 10:20 |
Mijn tekst was in het begin lastig te lezen op de computer doordat ik, als ik bij een gedicht een volgende regel wilde, de cursor gebruikte in plaats van enter. Ik wist dit niet omdat ik alleen via smartphone werk. Iemand heeft me er op attent gemaakt zodat ik er rekening mee kan houden. 
| 10:36 |
Op de smartphone zul je toch ook de enter moeten gebruiken om het leesbaar te maken. Wel is het moeilijk (vind ik) te zien waar een alinea (witregel) te beginnen. Op de telefoon heb je al snel een lang stuk tekst dat je wilt onderbreken. Bij de pc blijkt het dan "een regeltje of 2". Ik schrijf de teksten in het notitieblok en kopieer dan. In word is op de telefoon eigenlijk niet te doen. Vervelend is dan weer wel dat alle opmaak eruit gegooid wordt door Yoors ook aanhalingstekens veranderen in abracadabra.
| 10:51 |
Ik werk ookop dezelfde manier. Notitieblok en kopiëren. Ik word er stilaan beter in, hoop ik. 🙂
| 11:19 |
Dat is balen voor de Phone-gebruikers. 
| 08:59 |
En straks afhaken want er komen steeds meer problemen bij
| 10:20 |
Ik denk Hj er na de vakantie op terug komt. Volgens mij wordt er ook achter de schermen hard aan gewerkt. Maar het team is klein. Over een jaar schrijf je een blog: Yoors WERKT perfect met de smartphone. 
| 10:34 |
Wie weet... ik zou al blij zijn als het werkte zoals een paar maanden terug. 
| 10:54 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen