Geen poppenmoeder.


Het 140 woorden woord is: lappenpop, dit is een vrij schrijven van 140 woorden. Woorden tellen kan met wordcounter.netIk had nooit een lappenpop, ook maar 1 pop. 

Zij was van keihard plastic, had een gat in haar mond en plasgat en ontzettend lelijk kort haar. Het was strokleurig en ik heb er eens een stuk afgeknipt.Vermoedelijk uit pure verveling. Mijn moeder was woest ik had zo'n mooie pop vernield.


Wie mij deze pop gegeven had?

De pop was eng, niet vriendelijk om te zien en zeker niet zo mooi als de porceleinen pop van mijn moeder die nog op haar slaapkamer in de villa van mijn grootouders lag. Ik had mijn lelijke Anneke graag daarvoor geruild.

Die naam vind ik trouwens ook niet mooi en ik heb geen idee hoe de pop er aan kwam. Misschien stond deze op de doos? Ik heb ook nooit een Anneke gekend.

Ik was geen poppenmoeder en zal dat ook nooit zijn.


Bij Yoors zit je nooit om 1 woord verlegen.