Write a prisoner: Komkommertijd

Write a prisoner: Komkommertijd


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is beslist vakantietijd. Ik schrijf nog steeds met gevangenen al is het duidelijk komkommertijd. Dat vind ik niet zo heel erg, want ik heb zat andere dingen te doen. Niks doen bijvoorbeeld. Vanmorgen werd ik later wakker dan gewoonlijk (ik at ook pas om middernacht dit terzijde).


Zojuist heb ik Robert maar een brief terug geschreven. Na zo'n 4 jaar laat hij weer van zich horen. Waarom? Omdat het hem slecht gaat en dan kom ik weer in beeld en mag de ster in zijn verhaal spelen. Omdat mij bij hem géén belletje gaat rinkelen heeft hij mij een brief gestuurd die ik hem ooit schreef. Lekker makkelijk voor mij, want nu kan ik daar op antwoorden (er is niet veel veranderd in die jaren).

Verder ga ik mijn zee van tijd besteden aan het opeten van chocoladecake, zelfgebakken.

Afbeelding: pixabay.com 

Dat maken we dus lekker zelf. Chocolade cake is ook erg lekker met ijs.Dit vrije schrijfsel doet mee aan de schrijfuitdaging: 140w juli zeester van FutselenindeMarge en de schrijfuitdaging zomer 2018 van Hans van Gemert.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nou dat is een intensief schrijfcontact😉 Gelukkig kon je verder met je chocoladecake
| 18:34 |
Ja je moet er niet op zitten wachten. Inmiddels begrepen dat er wel gemaild was maar die mails heb ik nooit gehad.
| 07:45 |
wauwwwwww heerlijk zeg 
De zieke man uit mijn leven zal ook wel briefschrijfsters hebben, mooi hoe zoiets kan he
| 16:47 |
Het is zeker mooi dat dit kan en als je niets verwacht en je niet overal voor leent is het een mooie aanvulling op.
| 14:32 |
wijs gezegd ja
| 15:02 |
Goed dat je dit nog steeds doet en inderdaad, die chocolade cake klinkt erg lekker haha
| 16:22 |
Hoe ben je hierop gekomen? Wel een leuk idee en het houdt je lekker bezig :)
| 16:14 |
In het kort: ik schrijf graag, heb altijd penvrienden gehad en ging op zoek. Gewone penvrienden lagen toen niet voor het oprapen. Zie o.a. de andere links onder dit blog.
| 16:52 |
Dankjewel! Wat leuk inderdaad! Ga zeker eens een kijkje nemen :)
| 19:56 |
Echt op een antwoord zitten wachten doe je zeker niet meer. Leuk die oude brief.
| 10:35 |
"En dan mag ik weer de ster spelen" klinkt niet alsof je het écht een mooi doel vindt. Waarom doe je het eigenlijk?
| 06:02 |
Ik schrijf omdat ik  graag schrijf en een penvriend wil. Ik heb geen medelijden met een crimineel en maak ook geen uitzonderingen tussen gedetineerden en niet gedetineerden. Ik heb er een schurft hekel aan als ik.alleen goed genoeg ben om als vriend te dienen als een ander ineens hoge nood heeft en anders niets van zich laat horen. Zulke 'vrienden'heb ik genoeg gehad. Daar bedank ik tegenwoordig voor. Ik behoor niet tot de groep mensen die 10 jaar of langer met smart/gebroken hart zit te wachten op een teken van leven en dan diep gelukkig de knip.opentrekt omdat zij er weer bij mag horen.
| 16:57 |
Het eten van de cake gaat vast sneller dan het maken ;)
| 19:30 |
Ik smijt alles in een kom doorroeren en de oven in ... ca 40 min dus dat is misschien net wat langer dan eten
| 23:50 |
Dat is mjummie...... lekker!
| 05:08 |
Jammer genoeg was het zo op.. binnenkort opnieuw :)
| 10:25 |
Die chocolade cake lijkt mij een heel goed plan!
| 23:52 |
Helaas alweer op :(
| 10:21 |
snoep wel met mate hoor.
| 23:28 |
Ja hoor ik heb gedeeld
| 10:22 |
👍
| 21:54 |
Laat het je heerlijk smaken in die zee van tijd!
| 21:56 |
Het was kort, dus voor herhaling vatbaar
| 10:22 |
Toch knap egoistisch van je penfriend dat jij pas in beeld komt, wanneer het hem slecht gaat.
Chocoladecake met ijs, heerlijk, geniet er van!
| 19:10 |
Het is iets wat mij vaker overkomt. Ik hoor jaren niets en ineens mag ik opdraven en besta weer. Nu voor de 4e keer in een maand tijd! Twee keer niet gereageerd.
Het was errug lekker (en weinig als je moet delen)
| 10:24 |
mooi idee dat schrijven met gevagene wist niet dat het nog steeds gebeurde
| 18:59 |
Ja hoor writeaprisoner doet het volgens mij goed en er zijn meer organisaties.
| 10:24 |
amnesty vast ook denk ik
| 12:53 |
Ik neem het aan al schrijven zij niet met de gevangenen. Eerder handtekeningen verzamelen voor... en sturen naar... in de hoop dat...
| 23:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen