×

Yoors


Inloggen
×

Yoors












#

0 volgers
notifications_noneadd
Willen jullie een review schrijven over Yoors ?

Willen jullie een review schrijven over Yoors ?


Photo by Cora Ortiz on Unsplash



Willen jullie allemaal beter gevonden worden in Google dan hebben we meer reviews nodig. Je kunt hier je review geven en gewoon melden wat je van Yoors vindt. Het mag positief en negatief zijn. Gewoon wat je vindt. Meld me even als je het geschreven hebt hieronder in reacties. Dan ontvang je 100 Yp.  

UPDATE : Lukt het niet via de link zoek dan op ' Yoors Voorwillenseweg ' 


Dank! Henkjan. 




Henkjan de Krijger
HagarenoDude  Zeker. Dank ! ik ga je YPs meteen overmaken. 
12-10-2018 15:27
12-10-2018 15:27 • Reageer
HagarenoDude
Heb ook een review geschreven, hopelijk helpt het!
12-10-2018 15:26
12-10-2018 15:26 • Reageer
fabienne_hillebrand
Review is geschreven!
26-09-2018 23:01
26-09-2018 23:01 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Yps gestort. 
27-09-2018 16:47
27-09-2018 16:47 • Reageer
jairhzvv3.0
Ik vind dit wel nice👍
31-08-2018 00:03
31-08-2018 00:03 • Reageer
Mamanita
Yes! Ik heb een review geschreven. Natuurlijk positief!
26-08-2018 23:14
26-08-2018 23:14 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
27-08-2018 07:44
27-08-2018 07:44 • 1 reactie • Reageer
Just-Me
Ik heb net eem revieuw geplaatst.  Nog maar net lid maar het wijst zichzelf. Ideaal dat het zo gebruiksvriendelijk is 
21-08-2018 15:47
21-08-2018 15:47 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Mooi. Dank ! 
21-08-2018 15:48
21-08-2018 15:48 • Reageer
erkaryam
ik heb een review geplaatst
16-08-2018 14:38
16-08-2018 14:38 • Reageer
mart.coers
Het lijkt me een goede ontwikkeling, die zeker een kans moet krijgen zich ten volle te ontplooien. Ik ben zeer positief gestemd.
13-08-2018 11:09
13-08-2018 11:09 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank voor de reactie  ! 
13-08-2018 11:09
13-08-2018 11:09 • Reageer
spelbuiten
Van harte dank voor de 'hundred Yoors points' and the very kind interest. 👍🔝🍀
10-08-2018 22:36
10-08-2018 22:36 • Reageer
GMVDMinimalism
Geplaatst! Leuk idee!
07-08-2018 10:48
07-08-2018 10:48 • Reageer
spelbuiten
Heb een Review geschreven, een week geleden: www.google.com/maps/contrib/107770836056139878603/reviews/@52.0150489,4.7300564,17z/data=!3m1!4b1!4m3!8m2!3m1!1e1?hl=nl-BE   Waarom krijg ik geen reactie?
02-08-2018 11:32
02-08-2018 11:32 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Zit in jungle met zeer beperkt internet.
03-08-2018 20:08
03-08-2018 20:08 • 1 reactie • Reageer
spelbuiten
Heb zojuist een Review geschreven: https://www.google.com/maps/contrib/107770836056139878603/reviews/@52.0150489,4.7300564,17z/data=!3m1!4b1!4m3!8m2!3m1!1e1?hl=nl-BE
28-07-2018 21:24
28-07-2018 21:24 • Reageer
Hennie
IK heb net een account aangemaakt en neus wat rond. Op het eerste gezicht ziet het erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk uit. Het is vooral de format die me aanspreekt. Ik hoop hier veel plezier aan te gaan beleven!
19-07-2018 11:56
19-07-2018 11:56 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dankje. Van harte welkom ! 
19-07-2018 12:08
19-07-2018 12:08 • Reageer
Loes van Essen
Ik heb 20 juni een revieuw geplaatst maar volgens mij nog geen yp gekregen
17-07-2018 10:42
17-07-2018 10:42 • Reageer
Matthijs Ypenburg
Staat online, mijn review is nu voor eeuwig op het internet.
15-07-2018 15:53
15-07-2018 15:53 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Top. Dank.
15-07-2018 21:39
15-07-2018 21:39 • Reageer
Memvan3
Review geschreven... altijd positief...
12-07-2018 10:00
12-07-2018 10:00 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
12-07-2018 10:00
12-07-2018 10:00 • Reageer
th3liquidman
Zopas beoordeeld 😉zeer fijn om op deze site te kunnen werken
12-07-2018 09:33
12-07-2018 09:33 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank. 
12-07-2018 09:38
12-07-2018 09:38 • Reageer
Vicky
Ik heb een review geschreven Indien je wil sturen ik deze via Messenger even door
10-07-2018 17:05
10-07-2018 17:05 • Reageer
Lichtophethart
IK zag dat we van 15 Reviews naar 76 Google-reviews  zijn gegaan. Ik heb de post ook even geREpost ik vind dat er nog wel wat meer reviews bij mogen 😉 
09-07-2018 22:20
09-07-2018 22:20 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dankje !
09-07-2018 22:41
09-07-2018 22:41 • Reageer
maartenvc
Ik heb een review geschreven :)
01-07-2018 10:39
01-07-2018 10:39 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank. Yp komen er aan. 
01-07-2018 11:01
01-07-2018 11:01 • 1 reactie • Reageer
Catrine-DeMew
Ik heb een review geschreven. Groetjes Cat
30-06-2018 19:22
30-06-2018 19:22 • Reageer
enigma
Reactie geplaatst via google - account (joy of life)  Positief natuurlijk. :-)
26-06-2018 19:58
26-06-2018 19:58 • Reageer
brianendennis
super leuke website
24-06-2018 21:32
24-06-2018 21:32 • Reageer
Bianca
Gedaan en natuurlijk positief.
23-06-2018 21:31
23-06-2018 21:31 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank. 
24-06-2018 21:36
24-06-2018 21:36 • Reageer
Gertiena
Heb ik gedaan hoor
22-06-2018 11:30
22-06-2018 11:30 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank.
22-06-2018 11:39
22-06-2018 11:39 • 1 reactie • Reageer
Mieke Van Liefde
Tik eens in google in 'Betoging 28 juni'.  Resultaat bovenaan gaat naar Yoors via link. En je ziet op pagina 1 ook al de foto staan die ik gebruikte als kopfoto. Ook die leidt naar Yoors.  Je gaf dit ooit als opdracht voor een challenge. Ik deed toen niet mee redenerende dat ik hier nooit zou in slagen.  Hoop dat je blij bent met de reclame naar Yoors. 
22-06-2018 10:35
22-06-2018 10:35 • 2 reacties • Reageer
Mieke Van Liefde
Een verzekeringsmaatschappij met veel bezoekers. Vannacht stond het aantal bezoekers op 291.379 pageviews. Nu staat het al op  291.499.  https://info3701.wixsite.com/stopmisbruik/single-post/2018/06/21/Betoging-te-Brussel-voor-eerlijke-justitie-28-juni-om-14-uur---bedankt-om-te-delen
22-06-2018 10:42
22-06-2018 10:42 • Reageer
Henkjan de Krijger
Ja ik zal je de link Yps sturen. 
22-06-2018 10:43
22-06-2018 10:43 • Reageer
wakeupkitty
Mijn review geplaatst. Succes.
22-06-2018 03:19
22-06-2018 03:19 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
22-06-2018 10:43
22-06-2018 10:43 • Reageer
marijke
ga ik nog doen!!
22-06-2018 00:01
22-06-2018 00:01 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank !
22-06-2018 09:38
22-06-2018 09:38 • 1 reactie • Reageer
Lichtophethart
Zojuist een mooie positieve review geplaats . Kon niet anders he! ( Goed dat je dit vraagt aan ons 👍)
21-06-2018 23:27
21-06-2018 23:27 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
22-06-2018 10:44
22-06-2018 10:44 • Reageer
Vinception
Ik heb ook een review achtergelaten voor dit mooie platform :)
21-06-2018 20:11
21-06-2018 20:11 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Top ! 
21-06-2018 20:19
21-06-2018 20:19 • Reageer
Loes van Essen
Wat leuk om al die revieuws terug te lezen Ik ben dus lang niet de enige die zo positief is over yoors
21-06-2018 15:19
21-06-2018 15:19 • Reageer
The Original Enrique
Ook ik heb er één geschreven, mijn eerlijke mening en helaas niet alles positief maar nogmaals; mijn eerlijk mening. Goed dat onze review wordt gevraagd!
21-06-2018 14:29
21-06-2018 14:29 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Ok dankjewel ! 
21-06-2018 14:55
21-06-2018 14:55 • 1 reactie • Reageer
DidI'Ms world
Mijn review is geplaatst.
21-06-2018 11:38
21-06-2018 11:38 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank. 
21-06-2018 11:39
21-06-2018 11:39 • Reageer
De Knutseljuf Ede
Done (en omdat 1 woord niet genoeg is, nog een keer done :)
21-06-2018 00:32
21-06-2018 00:32 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Ha ha ha . Dank ! :)
21-06-2018 08:05
21-06-2018 08:05 • Reageer
Eric's ervaringen
Heb een review geschreven, Eric Klaassens 
21-06-2018 00:04
21-06-2018 00:04 • 2 reacties • Reageer
antonia
Ik heb ook een review geschreven, maar als ik dat hier schrijf,  krijg ik bij "Beoordeel" No rating text,  dus ik heb nu de Reactie van Eric Klaassens gebruikt,  om  toch te vertellen dat ook ik een review heb geplaatst
21-06-2018 00:22
21-06-2018 00:22 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank. 
21-06-2018 08:06
21-06-2018 08:06 • Reageer
Schorelaar
Ik heb er een geschreven, Carina Schoorl 
20-06-2018 23:18
20-06-2018 23:18 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank. 
21-06-2018 08:06
21-06-2018 08:06 • Reageer
Albert van den Berg
Uiteraard ook ingevuld, gewoon onder mijn eigen naam. :-)
20-06-2018 23:06
20-06-2018 23:06 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
21-06-2018 08:07
21-06-2018 08:07 • Reageer
VampireMeerkat
Ik heb er een geschreven.
20-06-2018 22:47
20-06-2018 22:47 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
21-06-2018 08:07
21-06-2018 08:07 • Reageer
LWAlmanak
Ik heb een review achter gelaten zojuist :-)
20-06-2018 21:18
20-06-2018 21:18 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 21:27
20-06-2018 21:27 • 1 reactie • Reageer
Rudy Siedlecki 🌳
Ik heb hem geplaatst.
20-06-2018 18:40
20-06-2018 18:40 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
ok dank/
20-06-2018 19:22
20-06-2018 19:22 • 1 reactie • Reageer
Rin
ik heb er 1 geschreven
20-06-2018 18:35
20-06-2018 18:35 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank. 
20-06-2018 19:22
20-06-2018 19:22 • Reageer
caro.sael Davinchy
Komt er zodadelijk weer 1 bij :)
20-06-2018 17:24
20-06-2018 17:24 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank. 
20-06-2018 19:22
20-06-2018 19:22 • Reageer
Loes van Essen
Heel graag gedaan voor deze top site :-)
20-06-2018 17:02
20-06-2018 17:02 • Reageer
FrutselenindeMarge
Ga ik straks ff opspeuren met pc
20-06-2018 16:47
20-06-2018 16:47 • 1 reactie • Reageer
FrutselenindeMarge
Nu net beoordeeld 
20-06-2018 19:03
20-06-2018 19:03 • 1 reactie • Reageer
Hpj Goossens
Zeer graag gedaan voor deze top site!!!
20-06-2018 16:25
20-06-2018 16:25 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank. 
20-06-2018 19:23
20-06-2018 19:23 • Reageer
Crea by a Second Life
Ik heb hem geplaatst. Wist niet eens dat dat mogelijk was...
20-06-2018 15:57
20-06-2018 15:57 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 16:20
20-06-2018 16:20 • Reageer
Mona
Gelukt! Met hulp van Elisabeths link.
20-06-2018 15:54
20-06-2018 15:54 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 16:20
20-06-2018 16:20 • 1 reactie • Reageer
Mirelle-Creametkids
Leuk hoor, alle reviews zo te krijgen voor Yoors.. kan je zien dat we er best trots op zijn! 😉👍 Uiteraard review geschreven!😉
20-06-2018 15:21
20-06-2018 15:21 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dankje. Ben er ook wel trots op omdat het puur is. 
20-06-2018 16:20
20-06-2018 16:20 • Reageer
Daanebanaan
Done! (onder de naam "mijn leven mijn hobby" Goed plan trouwens
20-06-2018 15:17
20-06-2018 15:17 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 16:21
20-06-2018 16:21 • 1 reactie • Reageer
Ditisveer
Heb een review geplaatst :)
20-06-2018 14:34
20-06-2018 14:34 • 2 reacties • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank.
20-06-2018 14:50
20-06-2018 14:50 • Reageer
Henkjan de Krijger
Dankjewel ! 
20-06-2018 16:21
20-06-2018 16:21 • Reageer
dodoke
Net een review geplaatst.
20-06-2018 14:06
20-06-2018 14:06 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 14:50
20-06-2018 14:50 • Reageer
Naturefreak
Ook een review geplaatst.
20-06-2018 13:29
20-06-2018 13:29 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 13:38
20-06-2018 13:38 • Reageer
Myranda
Ook een review geplaatst!👍
20-06-2018 13:29
20-06-2018 13:29 • 1 reactie • Reageer
Myranda
onder myranda 85
20-06-2018 15:40
20-06-2018 15:40 • Reageer
Kim 2.0
Mijn review staat er ook 😊
20-06-2018 13:17
20-06-2018 13:17 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 13:38
20-06-2018 13:38 • Reageer
Topper
Review geplaatst onder de naam Justha. Bedankt alvast voor de Yp.
20-06-2018 13:06
20-06-2018 13:06 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 13:22
20-06-2018 13:22 • Reageer
Blogs van Linda
Heb een review geplaatst :-) 
20-06-2018 13:00
20-06-2018 13:00 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 13:22
20-06-2018 13:22 • Reageer
MereltjevanBrabant
Ik doe mee, review geplaatst  ;-)
20-06-2018 12:51
20-06-2018 12:51 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank. 
20-06-2018 12:51
20-06-2018 12:51 • Reageer
Jolanda
Ik heb zojuist mijn review geplaatst 😊
20-06-2018 11:52
20-06-2018 11:52 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank.
20-06-2018 12:46
20-06-2018 12:46 • 1 reactie • Reageer
Flying Eagle
Voor zo'n rijke bron van creativiteit en informatie: Graag geregeld!
20-06-2018 11:49
20-06-2018 11:49 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank.
20-06-2018 12:47
20-06-2018 12:47 • Reageer
hernameiseva
Mijn review staat er ook bij! :)
20-06-2018 11:41
20-06-2018 11:41 • Reageer
Encaustichris
Het is een heel verhaal geworden, maar hij staat er ;-)
20-06-2018 11:22
20-06-2018 11:22 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank. 
20-06-2018 11:25
20-06-2018 11:25 • 1 reactie • Reageer
Sanne
Review geplaats! Ook even flink geliked
20-06-2018 11:17
20-06-2018 11:17 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dankjewel ! 
20-06-2018 11:26
20-06-2018 11:26 • 1 reactie • Reageer
Ingrid Tips en meer
Ik heb een aantal reviews vandaag geliked. Misschien ook een tip voor anderen. Dan licht je het toch uit voor Google.
20-06-2018 11:09
20-06-2018 11:09 • 2 reacties • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank post over schrijven ? Dan zet ik die hierbij. 
20-06-2018 11:11
20-06-2018 11:11 • 2 reacties • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Ik heb inmiddels ook geliked. Slimme tip van je. 
20-06-2018 12:57
20-06-2018 12:57 • 1 reactie • Reageer
Guus Eftychía
Review is  geschreven :) Voorwillenseweg en yoors werkt prima ook in het buitendland
20-06-2018 11:05
20-06-2018 11:05 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Top ! 
20-06-2018 11:08
20-06-2018 11:08 • Reageer
DreamyDenise
Het is gelukt, ik heb de tips van hier onder gebruikt als je inderdaad Yoors Voorwillenseweg invult dan kom je bij de reviews👍
20-06-2018 10:57
20-06-2018 10:57 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 11:01
20-06-2018 11:01 • Reageer
DiaantjesLife
YES!!! Het is me nu gelukt via de link van Elisabeth! Dank je wel! 
20-06-2018 10:25
20-06-2018 10:25 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Top Dank ! 
20-06-2018 10:27
20-06-2018 10:27 • Reageer
Mieke Van Liefde
Ik kan onder'Mieke Van Liefde ' geen recensie schrijven (geen google account) . Zou anders een link trekken naar mijn blog die een uitgebreide recensie is. Misschien moeten anderen dat doen. Kan je een link zetten als geldige recensie?  Bijvoorbeeld:  https://yoo.rs/mieke.van.liefde/blog/hoe-yoors-mijn-leven-veranderde-1520196533.html?Ysid=65153
20-06-2018 10:24
20-06-2018 10:24 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Ok dank . 
20-06-2018 10:32
20-06-2018 10:32 • Reageer
Marilyn - Beauty by Lynn
Heb hem ook net neergezet! :)
20-06-2018 10:23
20-06-2018 10:23 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank.
20-06-2018 10:31
20-06-2018 10:31 • Reageer
Miranda Tabor
Heb ook mijn mening gegeven. Net een minuut geleden. 
20-06-2018 10:19
20-06-2018 10:19 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 10:20
20-06-2018 10:20 • Reageer
Mieke Van Liefde
Deze reactie is gerapporteerd en verwijderd.
20-06-2018 10:14
20-06-2018 10:14 • 2 reacties • Reageer
Henkjan de Krijger
Done. 
20-06-2018 11:12
20-06-2018 11:12 • Reageer
Mieke Van Liefde
Dankjewel 
20-06-2018 11:30
20-06-2018 11:30 • Reageer
Ingrid Tips en meer
Ik heb dat al een tijd geleden gedaan en denk er nog net zo over!
20-06-2018 10:10
20-06-2018 10:10 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 10:11
20-06-2018 10:11 • 1 reactie • Reageer
DreamyDenise
Voor mij hetzelfde, als ik op de link klik kom ik niet waar ik zijn moet. Dadelijk ff op de laptop proberen😌
20-06-2018 10:02
20-06-2018 10:02 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Ok
20-06-2018 10:07
20-06-2018 10:07 • 1 reactie • Reageer
Mona
Helaas niet mogelijk. Krijg dat hele ding niet in beeld om een review te schrijven.
20-06-2018 09:48
20-06-2018 09:48 • 2 reacties • Reageer
diniedezeeuw
even in de google balk yoo.rs in tikken. meer niet, dan krijg je denk ik wel goed beeld. Had ik ook.
20-06-2018 10:00
20-06-2018 10:00 • 1 reactie • Reageer
lekkerereceptenvoor2
https://www.google.nl/search?q=yoors&oq=yoors+++&aqs=chrome..69i57j69i60l3j69i61l2.3137j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8  Daar zie je rechts op het scherm ook Jan Yoors staan. Maar in hetzelfde vakje zie je Yoors (E-commerce) staan. Klik daarop en dan kom je op de review pagina. 
20-06-2018 10:01
20-06-2018 10:01 • 2 reacties • Reageer
Hans van Gemert
Het is me gelukt, ik heb een review geschreven.
20-06-2018 09:47
20-06-2018 09:47 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Ok dank. 
20-06-2018 09:49
20-06-2018 09:49 • Reageer
diniedezeeuw
uiteindelijk gelukt! Geef mijn punten maar aan het goede doel ;)
20-06-2018 09:47
20-06-2018 09:47 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
ok
20-06-2018 09:49
20-06-2018 09:49 • 1 reactie • Reageer
diniedezeeuw
wellicht ligt het aan mijn browser, maar ik kom niet op een pagina waar ik een review kan geven. Ik gebruik chrome.
20-06-2018 09:44
20-06-2018 09:44 • Reageer
Madeleine
Het is gelukt! Via intikken op Google zoekbalk  Yoors en dan heb ik Voorwillenseweg ingetikt en dan enter en dan krijg je rechts Jan Yoors niet meer in beeld , maar dit bovenstaande vierkantje zoals in kopfoto en kun je een review schrijven. 😊
20-06-2018 09:44
20-06-2018 09:44 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 09:50
20-06-2018 09:50 • 1 reactie • Reageer
Judith Evelien
Gelukt, ik heb ook een review achter gelaten!
20-06-2018 09:36
20-06-2018 09:36 • 2 reacties • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 09:39
20-06-2018 09:39 • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 09:50
20-06-2018 09:50 • Reageer
Madeleine
Ik wil ook best een review schrijven, alleen ik loop tegen hetzelfde probleem aan als Attic25. Uiteraard zal ik nog proberen het op een of andere manier voor elkaar te krijgen en anders tips erg welkom 😊
20-06-2018 09:36
20-06-2018 09:36 • 1 reactie • Reageer
Madeleine
Het is gelukt! Via intikken op Google zoekbalk Yoors en dan heb ik Voorwillenseweg ingetikt en dan enter en dan krijg je rechts Jan Yoors niet meer in beeld , maar dit bovenstaande vierkantje zoals in kopfoto en kun je een review schrijven. 😊
20-06-2018 09:44
20-06-2018 09:44 • Reageer
DiaantjesLife
Helaas kom ik ook niet terecht waar ik een review kan schrijven. Alleen ene Jan Yoors uit Antwerpen....... Ik werk altijd met Google, dus daar ligt het bij mij niet aan. Ik blijf af en toe proberen, maar voor nu lukt het dus niet..........
20-06-2018 09:31
20-06-2018 09:31 • 2 reacties • Reageer
DiaantjesLife
Ook nog even via incognito geprobeerd, maar niet via de link en ook niet via Yoors zoeken...........
20-06-2018 09:33
20-06-2018 09:33 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
https://www.google.nl/search?q=yoors&oq=yoors+++&aqs=chrome..69i57j69i60l3j69i61l2.3137j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8     Daar zie je rechts op het scherm ook Jan Yoors staan. Maar in hetzelfde vakje zie je Yoors (E-commerce) staan. Klik daarop en dan kom je op de review pagina. 
20-06-2018 10:01
20-06-2018 10:01 • 1 reactie • Reageer
Dewaputra
Hier lukt het ook niet, zelfde als bij Attic25.  Ligt waarschijnlijk aan mijn locatie (Indonesië). Als ik switch naar een Nederlands IP adres dan zie ik bovenstaande wel, maar zodra ik op "Schrijf een review" klik, dan wordt ik gedwongen om eerst in te loggen op Chrome, waarna mijn locatie in Indonesië weer wordt getoond, zonder mogelijkheid om een review te schrijven. Blijkbaar mag dat van Googel alleen als je je in Nederland bevindt..... 
20-06-2018 09:24
20-06-2018 09:24 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Aha. Balen ! 
20-06-2018 09:31
20-06-2018 09:31 • 1 reactie • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Eindelijk heb ik een review geschreven. 
20-06-2018 09:17
20-06-2018 09:17 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank. 
20-06-2018 09:31
20-06-2018 09:31 • 2 reacties • Reageer
Sonja
Ik kom via de link wel op de Google site maar geen mogelijkheid om een review te geven, Tips?
20-06-2018 09:13
20-06-2018 09:13 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
En als je zelf op Yoors zoekt via je eigen Google ? 
20-06-2018 09:14
20-06-2018 09:14 • 1 reactie • Reageer
YvettePhotography
Dat ga ik nu gelijk doen, natuurlijk een goede review niks op aan te merken!
20-06-2018 09:07
20-06-2018 09:07 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank ! 
20-06-2018 09:10
20-06-2018 09:10 • Reageer
Marjolein
ik heb een review geschreven!
20-06-2018 09:01
20-06-2018 09:01 • 1 reactie • Reageer
Henkjan de Krijger
Dank. 
20-06-2018 09:02
20-06-2018 09:02 • Reageer
ervaringen yoors
#ervaringen yoors
1 volger
#Waar kan ik yoors reviews vinden? ?
0 volgers
20-06-2018
#20-06-2018
0 volgers