Superbox voor katten van Zooplus

Superbox voor katten van Zooplus


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hello people!

Vorige week zag ik dat er een superbox te bestellen was op zooplus toen ik voer wou bestellen voor m'n katten.
De superbox voor katten is 10-delig en kost €12,99. 
De superbox voor honden is 12-delig en kost ook €12,99

Uiteraard heb ik zoals jullie kunnen zien natuurlijk de kattenbox besteld. En samen met Milou, die helemaal door het dolle heen was toen we gingen unboxen. 

Ik ga er geen lang verhaal van maken, hierbij twee zakken droge brokjes en vier zakjes natvoer.

Op de foto hierboven nog een zakje droogvoer, twee blikjes natvoer en een koker met 100% echte kipfiletblokjes.

& op de foto hieronder nog een blikje natvoer, een soort van smeerkaas maar dan nog wat vloeibaarder en Bailey, die normaal niet van zulke pasta's houdt, vind deze echt verrukkelijk. Met nog twee zakjes mini-food, géén idee wat het is maar het is in ieder geval klein.

Niet alleen Milou, maar ook ik werd een beetje blij van dit pakket. Ik zou hem zeker aanraden om te bestellen. Ook denk ik trouwens dat er iedere maand een andere inhoud in zit, want ik zag bij de revieuws pakketten met dezelfde maar ook met een andere inhoud dan wat ik kreeg.

Dit was het pakket. Als ik nog een keer de kans krijg om deze te bestellen zal ik hem zeker weer met jullie delen!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fijn om te lezen dat je hem bestelde. Ik twijfelde om de hondenbox te bestellen (heb geen kat, haha). Maar toch niet gedaan omdat ik las dat er natvoer inzat. Hier ben ik voor mijn hondje geen fan van. Dat mochten ze wat mij betreft vervangen door een speeltje, dan is hier een kleine viervoeter door het dolle heen. Grtj
| 07:55 |
Oh echt waar! Heel misschien koop ik de honden variant ook nog wel voor de hond van m'n ouders.. ben ook wel benieuwd wat daar allemaal in zit! Die is wel dol op natvoer hihi!
| 09:28 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen