Je mooiste foto's af laten drukken en laten versturen? 100% Gratis met de Stampix App!


█ Tekst: Yoortainment2day   
Ik vind het zonde dat er maar weinig mensen zijn die deze app kennen! Met de Stampix app kun je namelijk keer op keer 5 van jouw mooiste foto's kosteloos af laten drukken en gratis laten versturen! Hoe dat kan? Dat ga ik je uitleggen!De Stampix App


De app is gratis te downloaden in de appstore. Het werkt zo: je upload 5 van jouw mooiste foto's direct vanaf jouw mobiel naar de app. Je geeft je adresgegevens op en binnen ongeveer 14 dagen krijg je de foto's gratis thuisgestuurd. Hoe kan dat? zul je denken, dan ga je toch failliet? Nee, Stampix kan dit doen omdat er op de achterkant van je foto een kleine advertentie staat. Helemaal niet storend want als je zoals ik dat doe - de foto's in een album plaatst - zie je de reclame dus niet meer. 


Leuk extra feitje: er staan QR codes op de achterkant van de foto's. Op één van 5 foto's staat een nieuwe code om nogmaals 5 foto's gratis af te laten drukken. Supergaaf, toch! Zo bouw je langzamerhand een fantastische verzameling op van gratis thuisgestuurde foto's! 

De kwaliteit van de afdrukken is afhankelijk van het aantal megapixels en de belichtingsomgeving van je eigen smartphone camera natuurlijk. Ik ben iets slimmer geweest; ik heb goede foto's - gemaakt met een spiegelreflexcamera - eerst naar mijn telefoon verzonden en ze vervolgens af laten drukken. :)

Zij sturen niet ongewild reclame naar je huisadres of je email, de reclame die achterop de foto's staan is ook de enige reclame die je krijgt. :) 

Ik zou zeggen: uitproberen! Gratis is altijd goed, wat mij betreft. ;) 


      Foto's van Joey, mijn zoon van 2.  Ze zijn hartstikke mooi geworden. Het is postkaart materiaal en formaat. 

Erika - Yoortainment2day
 

Ik schrijf met heel veel plezier informatieve artikelen voor het platform Yoors.  Ik ben een bezig bijtje die altijd op zoek naar de slimste hacks,  de beste tips en de meest efficiënte oplossingen om het leven zo comfortabel mogelijk te maken.  Dat sijpelt ook door in mijn schrijf-filosofie; ik probeer - door het opzoeken en samenvoegen van informatie in mijn artikelen - zoveel mogelijk mensen te helpen en/of te informeren.  Wil je graag als eerste op de hoogte blijven van mijn speurwerk? Volg het kanaal Yoortainment2day dan op YoorsFacebook of Twitter 

More