Zo moeder, zo dochter: 10 fantastische look-a-like foto's van mama's met hun Mini-Me


Moeders en dochters delen heel vaak een speciale relatie; Hoewel beide ouders even belangrijk zijn bij de opvoeding van een kind, is mama vaak favoriet. Om deze speciale relatie te vieren vond ik deze 10 mooie en grappige foto's van mama's met hun mini me. 
                                                                       Miley, kijk maar uit!

Foto: Alicia 
                                                                                   Helemaal ZEN

Foto: Laura
                                                                               'Hello.... it's me..' 

Foto: Nathan
                                                                                  Vruchtbaar dagje 

Foto: Steph 
                                                   If you show me yours, i'll show you mine

Foto: Rebeka
                                                                             Just like mommy

Foto: Shila
                                                                                  'Excuse..... you?!'

Foto: Nati
                                                                                      Bleep Bleep 

                                                                  Als een vis in het water

Foto: Neil
                                                                                     Vogelvrij 
Erika - Yoortainment2day
 

Ik schrijf met heel veel plezier informatieve artikelen voor het platform Yoors.  Ik ben een bezig bijtje die altijd op zoek naar de slimste hacks,  de beste tips en de meest efficiënte oplossingen om het leven zo comfortabel mogelijk te maken.  Dat sijpelt ook door in mijn schrijf-filosofie; ik probeer - door het opzoeken en samenvoegen van informatie in mijn artikelen - zoveel mogelijk mensen te helpen en/of te informeren.  Wil je graag als eerste op de hoogte blijven van mijn speurwerk? Volg het kanaal Yoortainment2day dan op YoorsFacebook of Twitter 


More