×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Wel zo netjes

Wel zo netjes


Ik ben nieuw op Yoors, dus ik moet nog veel uitvinden.

Nu ik een [kort] poosje heb rondgesnuffeld vind ik het wel zo netjes om mezelf een beetje uitgebreider voor te stellen.
Wanneer ik me registreer bij een nieuwe site, houd ik mijn persoonlijke beschrijving altijd zo kort mogelijk.

Dit is de iets uitgebreidere versie

Ik ben een dame van middelbare leeftijd, ruim 35 jaar getrouwd met manlief, moeder van 3 kinderen en trotse oma van twee schatten van kleinkinderen.
Ik werk fulltime, een kantoorbaan bij een internationaal instituut in het mooie Drenthe - en ik ben de kostwinner van ons gezin. Manlief werkt parttime als leraar. En hij kookt ;-)

Ik heb veel meegemaakt in mijn leven. Uiteenlopend van heel leuke dingen [zoals oma worden] tot heel vervelende dingen [o.a. zware burnout - werk gerelateerd, ernstige ziekte manlief]. En door al die levenservaringen ben ik wijzer geworden. En sterker.

Ik heb heel veel interesses, maar slechts één grote hobby: quilten. Tja, en naast een fulltime baan en andere verplichtingen blijft er maar weinig tijd over voor andere dingen.
Ik heb ooit wel eens geblogd via een ander kanaal maar dat was maar kort. Ik heb niet zo de behoefte om mijn kostbare vrije tijd ook nog eens achter een computer te besteden. Verwacht dus ook niet dat ik hier veel zal plaatsen al zou ik het leuk vinden als ik gevolgd word. Wie weet word ik op die manier slapend rijk (yeah right, keep on dreaming). Wat ik wel graag zou willen is de vaste lasten verlagen zodat ik eerder kan stoppen met werken dan op de wettelijke pensioendatum.

Onderwerpen waarover ik zou kunnen schrijven zijn:

  • quilten - zijn er eigenlijk andere yoors leden die quilten?
  • opruimen/minimaliseren en zelfs een beetje besparen
  • preppen - ja, ik ben een prepper!
  • permacultuur in een stadstuintje - ik ben een beginneling op dat gebied
  • mijn levenservaring - tja, dat is natuurlijk heel erg breed

Zou je meer willen weten over [één van de] bovenstaande onderwerpen?
Laat in een reactie weten wat je zou willen weten en wie weet wijd ik er een [of meerdere] bericht aan!
Karin's Creations
Geweldig leuk welkom op yoors ga je zeker volgen ben verslaafd aan quilten hihih tips zijn altijd welkom helaas nu voor mij geen quilten maar na me gips periode zeker weer wel hihihih
16-04-2017 20:42
16-04-2017 20:42 • Reageer
Daanebanaan
Hee wat leuk!! Veel overeenkomsten. :D Ik quilt niet, helaas. Maar heb een schoonmoeder gehad (moeder van exvriend) die werkelijk spectaculaire quilts maakte. Voor mij heeft ze een wilde quilt gemaakt. Twee persoons en die sleep ik al jaren met me mee. Besparen doe ik met veel plezier en preppen is een manier van leven min of meer. Ik heb een kleine moestuin (echt klein hoor!!! Hahaha) en BERGEN levenservaring, maar dat kan ook niet anders als je ADD hebt en nooit te bang bent geweest om je ergens in te storten en risico te nemen. Nu ben ik 50 en mankeer van alles maar ik heb nog heel veel lol
13-04-2017 18:05
13-04-2017 18:05 • Reageer
MarijkeToscana
Leuk, die lange voorstelmail. Je kunt hier rijk worden als je over iets blogt waar iedereen over wil (blijven) lezen :-)
13-04-2017 17:41
13-04-2017 17:41 • Reageer
johan_jongedijk
Leuk je te leren kennen ook
13-04-2017 15:18
13-04-2017 15:18 • Reageer