put me on a pedestal


Op deze warme, zonnige zondag even een kort blogje over deze mooie versierde fles. Deze is niet nieuw, althans, niet NIEUW-NIEUW, het enige dat er NIEUW is is het voetstukje waarop de fles staat en het voetstukje heb ik wél de afgelopen week gemaakt. Twéé zelfs... want op één been kun je niet lopen, haha!

Het goudkleurige voetstukje waarop de fles staat maakt het mooi één geheel.


Hoe heb ik dit voetstukje gemaakt?

Wel, ik liep me al de hele tijd af te vragen hoe ik in godsnaam een mooi voetstukje kon maken voor mijn mooie, versierde flessen, Fabergé-eieren staan immers óók op een mooi voetstukje, en het is juist dát voetstukje dat het nóg specialer maakt, al zeg ik het zelf!

En zeg nu eerlijk: 'Deze fles is toch nét een Fabergé-ei?'

Het glimt en schittert je van alle kanten tegemoet. En ok, je móet er van houden , en dát doe ik toevallig :-)

Ok, het voetstukje heb ik gemaakt van een ijscoupe. De ijscoupe heb ik goud gespoten met spraypaint van de

Big Bazar. Hierna heb ik een beschermende blanke lak laag erover heen gespoten en rondom een dun reepje goudkleurige strassband erop geplakt!

 

Verder heb ik rondom wat strass-steentjes geplakt om het nóg meer op te blingen. En ok, het ziet er best 'over-the-top' uit, maar ja, je moet 'outside of the box' kunnen denken, of niet soms?