Socializen leden stellen zich voor/ Nieuwe rubriek op het Socializen Weblog


Vandaag beginnen wij met een nieuwe rubriek op het Socializen-Weblog, waarin Socializen-Leden zich mogen voorstellen en iets vertellen over zichzelf en wat zij van de website verwachten en op SocializenOnline komen doen. SocializenOnline is een nederlands sociaal netwerk en vormt een alternatief voor Facebook en Hyves.

In deze rubriek krijgen leden de mogelijkheid om hun eigen Socializen groepen en pagina's te promoten.

Eigenaar en oprichter Rudy Deelen mag het spits afbijten door zich voor te stellen en iets over de website te vertellen!

socializen

Vertel iets over jezelf:

Ik ben Rudy, 53 jaar, getrouwd en woonachtig in Den Haag. Technologie, met name computers en programmeren hebben altijd mijn grote interesse gehad. De opleiding die ik heb genoten lag echter in een hele andere richting. Na 17 jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt werd het tijd voor wat anders. Na een aantal omzwervingen kwam ik op de helpdesk van een grote kabelaar terecht. Dit werk heb ik een aantal jaar gedaan totdat ik voor een deel werd afgekeurd. Het UWV gaf mij de mogelijkheid om te proberen voor mezelf te beginnen. Dit was zeven jaar geleden. Ik heb dus nu mijn eigen bedrijfje P.R. Webservices ik maak websites help mensen zelf een website te bouwen met behulp van WordPress en ik help mensen ook om met hun computerbesturingssysteem over te stappen naar Linux. Ook heb ik een groot deel van mijn tijd besteed om mezelf het programmeren zoals PHP, Java, Javascript en meer aan te leren. Vorig jaar ben ik met SocializenOnline begonnen en aangezien ik mezelf nog niet ervaren genoeg vind in het programmeren heb ik besloten om voor socializen een script te gebruiken.

Wat is de geschiedenis van SocializenOnline en hoe is het onstaan?

Socializen heeft nog geen lange geschiedenis, ik heb al wel eens andere intiatieven voor een social media website genomen maar dat was niet echt een succes omdat de scripts die ik voor deze sites gebruikte niet goed genoeg waren. In september 2019 is socializen.online in de huidige vorm van start gegaan.

Wat is het doel van SocializenOnline?

Het doel van socializen is een gezellige en veilige plek op het internet te creëren. De gezelligheid die er vroeger op Hyves heerste weer proberen terug te halen. Dit betekent niet dat socializen een zogenaamde kloon van Hyves is. Want dat is absoluut niet zo. Het leuke op socializen is dat je wordt beloond voor je activiteiten met punten. Deze punten zijn in te wisselen voor bijvoorbeeld een Pro- lidmaatschap wat je een aantal extra mogelijkheden geeft. De punten kunnen ook ingewisseld worden voor advertentie-tegoed. Het plan voor de toekomst is dat leden hun punten ook voor harde euro's kunnen inwisselen. Hiervoor moeten we natuurlijk veel groter worden en ook inkomsten genereren die we dan met onze leden kunnen delen.

Wat is de doelgroep van SocializenOnline?

Iedereen is welkom. Geen discriminatie op leeftijd, afkomst, huidskleur, geloofsovertuiging en geaardheid. Belangrijkste is respect voor elkaar hebben.

Ben je benieuwd naar de rest van dit bericht? Klik dan HIER om verder te lezen!

#socializen #facebook #hyves #socialmedia #media #facebookalternatief