×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Debbie is er ook

Debbie is er ook


Nu toch maar de stoute schoenen aangetrokken en besloten me eindelijk aan te melden op Yoors na lang aandringen van een vriendin. Hier ben ik dan, Debbie Spronkers uit Amsterdam. Ik ben 34 jaar en woon samen met mijn lieve man Danny en mijn drie kinderen, Felicia van 12, Alicia van 10 en Donny van 8. Ook onze golden retriever Pasja heeft een speciaal plekje in ons hart, net als de naamloze cavia van Donny. 

Ik werk als zelfstandig schrijfster en haal daar heel veel voldoening uit. Sinds een aantal jaren stromen de opdrachten redelijk binnen en kan ik er zelfs goed van leven! Ik ben helemaal gelukkig met de beslissing die ik ongeveer vijf jaar geleden nam om te stoppen bij de grote multinational waar ik toen werkte om mijn passie te gaan volgen. Het heeft me geen windeieren gelegd, en gelukkig maar. 

Het is niet de bedoeling om jullie hier op Yoors te gaan vervelen met allerlei saaie en informatieve artikelen. Ik denk dat jullie wel wat beters te doen hebben dus wil hier graag een persoonlijk blog gaan bijhouden over mijn dagelijkse leven. In de hoop dat mijn leven leuk genoeg is om over te lezen dan. Dat zal de toekomst uitwijzen.

Verder lijkt het me gewoon leuk om jullie ook wat beter te leren kennen en een soort van vriendenkring hier op te bouwen. Ik sta voor positiviteit en voor naastenliefde en draag dat ook graag uit naar mensen. We zullen verder wel zien wat er allemaal van komt. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties