NL-vertaling van Unicorn Kawaii Cuddler

NL-vertaling van Unicorn Kawaii Cuddler


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze lieve eenhoorn zag ik de afgelopen tijd met enige regelmaat voorbij komen. En steeds vaker kwam de vraag of deze ook in het Nederlands beschikbaar was. Dus ik even op onderzoek uit en dat bleek niet zo te zijn. Toen heb ik contact gezocht met de ontwerpsters Donna en Michaelene en heb met hun toestemming het patroon voor dit superschattige knuffelkussen vertaald naar het Nederlands. 

Kun je niet wachten en wil je gelijk door naar het NL-patroon, klik dan HIER.

Op mijn blog heb ik nog wat aanvullende informatie staan over dit patroon, zoals alternatief garen dat je kunt gebruiken, aangezien het garen uit het patroon in Nederland wat lastiger te krijgen is (of zelfs helemaal niet).


Ik heb deze zelf (nog) niet gehaakt. Mijn 3 zoons zijn niet zo into eenhoorns haha ;-) En voor degene die de NL-vertaling hebben gebruikt, ik hoop dat alles duidelijk is. Ik ben geen professioneel vertaalster ofzo, dus als jullie nog vragen/opmerkingen hebben, hoor ik dat ook graag! 


fijne dag,

groetjes Esther

help


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk, denk dat ik garen ga halen
| 23:30 |
Heel leuk! Ik deel het voor je
| 12:46 |
Deze is heel mooi.
| 00:51 |
Ziet er prachtig uit
| 15:48 |
Leuk , ik ga zeker even naar jouw vertaling kijken en delen !
| 11:55 |
Heel erg leuk, ik ga hem delen!
| 10:33 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen