Haken en breien zijn eindelijk af van 'oma-imago'

Haken en breien zijn eindelijk af van 'oma-imago'


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Breien, haken, zelf kleding maken voor de kinderen: het is iets van alle tijden, maar kent een nieuwe opleving. Het aantal wol- en handwerkzaken stijgt fors en diverse naaicursussen in het land kunnen het aantal leden niet aan en hebben zelfs wachtlijsten. En op internet struikel je over de handwerkblogs en websites vol tips.

Dit meld het NOS vandaag op hun website. Klik hier om het hele artikel te lezen.

Sinds anderhalf jaar ben ik ook aan het haken. Een van mijn eerste projectjes zie je hierboven op de foto. Een meisjesponcho. Daarna heb ik nog vele poncho's gemaakt en nu ben ik met een vest bezig uit de Simpy Haken van April-Mei 2017. Hij staat op de cover, maar wordt wel even wat langer en met andere kleuren. 

Binnenkort ga ik op mijn website ook de haak- en breiwerkjes verkopen, maar daarover later meer.

Zoek je inspiratie of leuke patronen? Die kan je ook op mijn website vinden... Binnenkort komen er nog veel meer leuke patronen bij. 
Neem gerust een kijkje op mijn website..Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik heb het gedeeld in mijn brei-collectie :)
| 11:03 |
Wat leuk ben nu ook met een poncho bezig, bijna af alleen de franjes nog. Gisteren een breiwerkje van een vest/jas teruggevonden wat ik "vergeten was" haha zat verstopt onder in een tas.
| 12:55 |
Ik ben een beginner. Ga zeker je site eens bekijken. Wat inspiratie opdoen hé
| 14:12 |
Niet mijn specialiteit, maar ik heb wel een dochter die het goed kan.
Dit is een foto van een werkje van haar:
yoo.rs/millieballon/photo/zelf-gemaakt-1491725587.html?Ysid=49104
| 21:57 |
Ik haak ook nu zo'n 1,5 jaar en ik VIND het leuk ! ;-)
| 14:24 |
Ik wauw dat ik het ook kon
| 14:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen