Bullet journal 📓

Bullet journal 📓


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na lang twijfelen, heb ik gister een bullet journal besteld, en is ie vandaag op de mat gevallen bij ons. Ik was heel lang in dubio, omdat ik niet weet of ik er de tijd voor kan vinden.  Maar het lijkt me zo’n fijne afleiding en t lijkt me zo ontspannend. Dat ik toch heb besloten om er 1 aan te schaffen, even kijken hoe dat bevalt! Omdat ik natuurlijk er heel erg veel van hou om creatief bezig te zijn, en ik veel aan snailmailen doe, denk ik dat een bujo ook wel een deur voor me opent. Ik hou van dingetjes ontwerpen en nadenken over hoe ik bepaalde dingen ga doen, maar ik hou er ook van om dingetjes bij te houden en overzicht te hebben, vandaar dat ik het nu een kans geef. Als het me niks lijkt, tja dan heb ik pech. Maar misschien heb ik er wel een nieuwe hobby bij, en volgens mij kan die heel erg verslavend zijn. 

Heeft iemand nog leuke ideetjes? Alles is welkom, ik kijk al veel op tumblr, insta en in facebook groepen. Maar wat kan echt niet missen in mn bujo? Plaats een foto in de reacties, of noem leuke dingentjes ( deel dit via facebook)

Mijn kamer is in de monstera bladen, palmbomen, flamingo’s en ananassen style. Vandaar deze bujo, kan niet wachten om erin te beginnen! Eerst maar tijd er voor vinden. 

Wat is nou precies een bullet journal?

Een bullet journal is een boekje waar je op een creatieve manier je dagboek bij kan houden, maar het is ook een planner, je kan er lijstjes in schrijven, zoals to-do dingen, je kunt je doelen en behaalde dingen er in kwijt, het is zo breed! Het is gewoon een nuttig boekje creativiteit. Voor inspiratie kun je kijken op pinterest, tumblr, google, instagram of in facebookgroepen. help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Bj is super fijn
| 18:42 |
Ik wens je heel veel succes met je Bullet Journal! Ik ben ook al een hele tijd een enthousiast BuJo'er en schreef er hier ook een blogje over. Voor tips & tricks kan je ook wel bij mij terecht moest dat nodig zijn, maar check zeker ook het originele -echte- Bullet Journal systeem van Ryder Carroll. 
yoo.rs/boemerang/blog/mijn-bullet-journal-veel-meer-dan-een-agenda-1490259382.html?Ysid=43493
| 10:43 |
Heel veel bullet plezier en het is zo leuk dat je ervan maken kan net wat je wilt, helemaal jouw ding! Tip vul je bulletjournal met positieve dingen geef die aandacht en voed ze zo gaan ze groeien met als bloemen! Mijn favoriet is het temperatuurschema.
| 07:16 |
Lijkt me leuk,  Maar durf er niet aan beginnen
| 00:54 |
Eigenlijk is een bullet journal het oorspronkelijke systeem van Ryder Carroll, waarbij je taken en lijstjes op een overzichtelijke manier bijhoudt in een boekje. Dit kan dus ook van alles zijn en er hoeft dus niet per se bullet journal op het ding te staan. Het begon als heel minimalistisch, maar het is intussen zo populair geworden en de meeste voorbeelden bevatten dan ook allerlei versieringen en kunstwerken. Hierdoor is ook de term bullet journal verweven geraakt met het boekje dat je ervoor gebruikt. 
| 22:00 |
Dus het enige verschil met een dagboek is dat er bullet journaal op staat? Dat wat je bezig houdt of een thema dat bij je past misschien?
| 20:09 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen