×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Tijd te kort ⏰

Tijd te kort ⏰


Zoveel dingen te doen, maar ik kom echt tijd te kort. Gister gebeld voor ander werk, daar begin ik volgende week maandag. Ik kom daar in de avond diensten en werk dan van 15:00 tot 23:00, dan nog naar huis toe en dan wordt het wel 00:00. 

Ik ben bang dat ik hier zoveel voor moet op gaan geven, ik vind het heel fijn dat ik nu dat werk ga doen, ik zelf vind deze tijden ook echt lekker, alleen ik zit bijvoorbeeld heel erg met mijn vriend en mijn hobby in mijn maag nu. 

Ik zag mijn vriend heel weinig en nu heeft die net zijn huisje en ben ik elke dag welkom ‘s avonds, en nu moet ik elke avond werken en kan ik hem alleen nog in t weekend zien, en dat wordt vast niet elk weekend, want we hebben beide ons eigen leven nog. Hij is vrachtwagenchauffeur, en kan overdag dus ook niet veel appen, dan is ie eindelijk vrij, dan ben ik aan het werk, dus kan ik ook niet veel appen. Ben zo bang dat het contact hierdoor heel veel minder wordt en dat t ons breekt. Maar echte liefde overwint alles, toch..?

En mijn hobby snailmailen, ik steek daar het liefst al mn vrije tijd in, maar door dit werk nu, blijft er niet veel vrije tijd meer over en ben ik bang dat ik ook dit moet gaan opgeven, want het is natuurlijk niet leuk als mijn maatje pas weken daarna nog een post van mij terug krijgt.. 

Ik hou ook heel erg van wandelen, ik loop sowieso elke avond een heel groot rondje, weer of geen weer. Ik denk dat ik dit nu naar ‘s ochtends verplaats dan. 

Ik ben benieuwd hoe dit gaat lopen allemaal en heb er wel onwijs veel zin in, maar tegelijkertijd ben ik heel erg bang. Is dit begrijpelijk, of moet ik me niet zo aanstellen? Ik weet het niet.. toegeval mensen met soort gelijke situaties? Hoe pakken jullie dit aan? Of iemand tips voor mij..?


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Sonja
Nieuwe situatie is altijd even wennen, ik heb lang drie ploegen gewerkt en je past je activiteiten aan aan je dienst. Het heeft voor en nadelen maar geef het maar tijd dat komt allemaal wel goed. 
02-05-2018 08:25
02-05-2018 08:25 • Reageer
Pernilla
Het is normaal om een beetje angstig te zijn,  voor nieuwe situaties. Vergeet niet te ademen en vooruit te kijken. 🙂 In het begin wordt het een zooi, reken maar op. Maar na  een week of twee valt alles op z'n plek. 
01-05-2018 20:58
01-05-2018 20:58 • Reageer
Catrine-DeMew
Eerst maar aan je werk wennen en dan verder kijken
01-05-2018 17:01
01-05-2018 17:01 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Wat een waardeloze tijd van werken. Wel jammer dat je net wilt gaan samenwonen. Maar weet je, die tijd om dingen te doen die je graag doet, ga je gewoon weer vinden. Je werkt tenslotte geen 365 dagen aaneen. O ja, gefeliciteerd met je job. 
01-05-2018 11:00
01-05-2018 11:00 • Reageer
FrutselenindeMarge
het zal flink wennen zijn maar je zult weer tijdstippen hebben/vinden/maken waar je elkaar kan appen/bellen/zien
01-05-2018 10:29
01-05-2018 10:29 • Reageer