Hoogland mutanten is terug


Wie hier ooit mijn blogserie novelle "Hoogland mutanten" gevolgd heeft en fan was, hoeft niet te treuren dat het werk door account problemen niet meer online staat.

Het is nog WEL gratis te lezen. Ik publiceerde het via mijnbestseller.nl, maar vond persoonlijk ook dat de prijs dat ik er voor moest vragen nogal hoog was, vooral omdat ik geen ambitie heb om geld te verdienen met het werk.

Nu heb ik dus Smashwords gevonden en nadat ik de problemen met mijn eBook "De wolvin van Germania" opgelost gekregen heb, besloot ik: Waarom niet?

Er waren problemen met mijnbestseller, waardoor ik het eBook van "Hoogland mutanten" dat ik daarnet uit publicatie haalde om het een nieuwe cover te geven, niet meteen gefixt gekregen heb. Het enige is dat het eBook nu onder mijn pseudoniem M.G. Crow staat.

Dus doe ik het op dezelfde manier als mijn promo novelle: wie de volledig nieuwe versie van "Hoogland mutanten" wil lezen, die aangepast en geredigeerd is in tegenstelling tot de ruwe draft die hier stond, kan het eBook niet in verschillende formats gratis downloaden. Wie niet via die Amerikaanse site wil gaan in het Engels hiervoor, kan ook even wachten. Het boek komt hoogst waarschijnlijk ook op Bol.com, waar het rond de 90 cent zal kosten, gezien de prijs op 1 USD staat.

Dus ik ga jullie niet langer in spanning houden, hier is de link om "Hoogland mutanten" te downloaden.