Een nestje jonge katjes

Een nestje jonge katjes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

bladerend door de foto's opgeslagen op mijn NAS schijf kwam ik een serie tegen gemakt voor mijn dochter. Zij had een nestje jonge katjes en vroeg mij de foto's voor op internet te maken. Dieren fotograferen is een van mijn passies en dit was dan weer een opdracht die ik graag even tussen mijn reguliere werk heen aannam.

help

alleen al de koppies van het jonge spul is toch geweldig om te zien. Ikzelf ben niet zo'n katten mens en mijn voorkeur gaat uit naar honden maar het fotograferen van katjes is een geweldige bezigheid

Geweldig zoals deze dieren met elkaar omgaan als ze net het nest verlaten zoals de ouders de jongen voeren en wassen

Alle katjes hebben het nest verlaten

en zijn ondergebracht bij mensen die ze met veel liefde verzorgen, echter zodra de katjes het ouderlijk nest verlaten zie een leegte bij de moeder en de  andere jonge katjes men blijft soms weken zoeken naar het uit huis geplaatste kind

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een geweldige foto's
| 23:50 |
Wat een schattige poesjes
| 20:59 |
Ahhhh lief zeg en prachtig geschoten!
| 11:21 |
Wat een schattige foto’s en wat zielig dat ze soms nog weken blijven zoeken...
| 08:50 |
Mooie serie kattenfoto's.
| 23:27 |
Wat een lieve foto's
| 19:55 |
Snoezig en wat heb je de foto s mooi genomen zeg
toch wel heel verdrietig om de kittens te moeten afstaan
| 19:43 |
Ik smelt hier, zo lief!
Jammer genoeg kan mijn meisje niet zwanger raken. y.is/Rv89J
| 19:31 |
Het is vreselijk leuk die jonge katjes, maar mijn dochter had 2 nestjes en heeft er zelf van elk nestje 1 gehouden, dat resulteerde in 4 katten thuis. Verder heeft ze ook een nestje jonge hondjes gehad waar mijn Layca er 1 van was, oo0k hierbij is ons opgevallen dat de zusjes erg naar elkaar trekken. Uit dat nestje van 5 hondjes hebben 2 vrienden van mij ook een hondje genomen, dus van de 5 hondjes zien 3 zusjes elkaar nog. 1 van die zusjes is een schippershond geworden maar als zij terug in IJmuiden is en wij gaan bij elkaar op de koffie dan weet je niet wat je meemaakt, ze zijn dan helemaal gek en blijven met elkaar stoeien en likken. En dan maar zeggen dat dieren het niet erg vinden om gescheiden te worden. Op den duur slijt het natuurlijk wel, maar als zew elkaar op regelmatige basis eens in de maand 2 maanden zien dan blijft het familiegevoel heel sterk aanwezig. Verder is zowel een nestje katjes als een nestje hondjes goed groot brengen heel hard werken en daar moet je echt heel veel tijd voor vrijmaken. Als je het zo ziet is het verschrikkelijk leuk maar soms valt het echt wel tegen
| 17:43 |
Daarom begin ik er maar niet aan. Als je een nestje wil moet je ook goed voor het gezinnetje zorgen en voor alle jonkies een goed thuis vinden. En ik ken mezelf, ik zou ze niet kunnen laten gaan.
| 23:01 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen