De frustratie die extra aflossen heet

De frustratie die extra aflossen heet


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat kan de hypotheek iets frustrerends zijn. Ik probeer ieder jaar af en toe wat extra af te lossen.

Dan wil ik graag de looptijd inkorten, maar standaard wordt het maandbedrag verminderd.

Zelfs als ik het erbij zeg bij de aanvraag en bij de betaling erbij zet.

Dan nog wordt het verkeerd verwerkt. Dan kan ik er weer achteraan bellen.

Dit keer had ik een klacht ingediend omdat het ieder jaar soms meerdere keren fout gaat.

Nu moet ik het voortaan erbij zeggen als ik de aanvraag doe, wat ik al deed. Ik ben benieuwd hoe het volgend jaar gaat.

Ik volg altijd al de instructies in het mailtje en zet het in de omschrijving. Maar dat wordt dus niet gelezen zei die mevrouw.

Wat een frustrerend gedoe!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Vervelend dat het zo loopt. Al zijn lagere maandlasten ook fijn
| 22:44 |
Ik ben bang dat het bij manlief op de rekening dan op gaat aan andere dingen.
| 03:12 |
Dat is vervelend
| 08:28 |
Zeker weten.
| 08:59 |
Dat is zeker frusterend zeg! Wij zijn zijn extra aan het aflossen op onze (aflossingsvrije) hypotheek, daarbij wordt het maandbedrag wel steeds lager maar die besparing zet ik dan weer opzij om te gebruiken voor de extra aflossingen. Hier kun je daar meer over lezen:
yoo.rs/yvonne35/blog/sneeuwballen-gooien-naar-de-hypotheek-1493821789.html?Ysid=51728
Wij hopen over ongeveer twee jaar dit deel van de hypotheek afgelost te hebben, en daarna gaan we verder met de annuïteiten hypotheek. Wij willen dan ook graag een looptijdverkorting, en volgens de hypotheekverstrekker is dat mogelijk (wel aangeven in de betaalomschrijving). Ik hoop echt dat het niet zo'n drama wordt als bij jou.
| 14:08 |
Mag ik je alvast sterkte wensen? Ik al minimaal 7x afgelost en nog steeds gaat het iedere keer fout. Ik was het zat en heb toen dus een klacht ingediend. Maar er wordt dus eigenlijk niets mee gedaan. Ik moet wachten op hun nieuwe berekening en dan ga ik weer berekenen of dat klopt. De laatste keer zaten ze er 5 jaar naast, maar dat komt misschien omdat ze het fout hebben verwerkt.
| 14:35 |
Ik heb voor mezelf veel tijd gestoken in een Excel bestand met uitgebreide berekeningen met betrekking tot extra aflossingen op de hypotheek. Ik heb tutorials geschreven hoe je zelf dergelijke bestanden kunt opzetten. Neem eens een kijkje op mijn verzamelpagina met tutorials, misschien heb je er iets aan :-)
| 16:00 |
Ja dat heb ik toen gedaan, maar ik had eerder een excel bestand met berekeningen voor mezelf gemaakt. Anders had ik het goed kunnen gebruiken inderdaad.
| 16:09 |
Wel goed dat jullie dat doen! Op naar een financieel onafhankelijk leven;)
| 14:35 |
Absoluut! :-D
| 16:01 |
Jullie gaan ook de goede kant op;)
| 16:10 |
:-)
| 16:18 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen