Is dat nieuw een Yoors Pop-Up zonder kruis?


Had ik het kort geleden nog over het slecht zichtbare Yoors pop-up kruis en als reactie kwam er een groter kruis dat een stuk beter zichtbaar was. Nu lijkt het alsof het kruis geheel verdwenen is uit de grote Yoors Pop-up.  

De persoonlijke pop-up heeft nog wel de X rechtsboven, maar bij de grote yoors pop-up zie kopfoto was ie zojuist niet meer zichtbaar.

Henkjan gaf ook aan dat ie sterk neigde naar een yoors in or yoors out (your in or your out ) setup voor Yoors.

Misschien is het een test en ergens begrijp ik het en aan de andere kant heb ik er toch een onprettig gevoel bij. 

Het verklaart mogelijk wel waarom er nog maar 100yp per nieuwe aanmelding uitgekeerd worden.


Ik hou niet van betutteling en ben voor keuze vrijheid en aan die andere kant moet je tegenwoordig overal inloggen. Maar al die moeite om  in te loggen slechts om één van mijn misbaksels te lezen.....het zit me niet lekker. Zeker niet met het ietwat omslachtige inloggen op Yoors. 

Dan misschien beter email en password and Yoors in.

Hieronder meer Tegendraadjes - Nog niet genoeg volg me via Twitter of FaebookTegendraads