Mien hedde gij misschien mijn Yoors Supportviews gezien??


Hallo Allemaal wat fijn dat je er bent, ik ben er niet zo vaak meer dat was vast al bekent. 

Ik heb een goede reden, dus maak u maar niet druk,

Maar nu ik er toch ben, is er misschien iets stuk?

Of ben ik als gewoon, de laatste die het weet,

Ontvangt U nog support views, roepen maar of stuur een tweet?

Het is mogelijk een heel nieuw fenomeen,

Maar als je er niet op rekent is het best gemeen.

Waarschijnlijk een bug, maar misschien ook niet,

Laat me ff weten of u sinds gisteren nog nieuwe supportviews ziet.

Afijn nu even zonder gekheid, Denise helpt mij met het schrijven en delen van mijn wekelijkse Utopia column, die best goed gelezen wordt op FB. 

Inmiddels deel 17 en wekelijks halen we de 500 views ruim, meer dan de helft is normaal door Denise gegenereerd. 

Zie het voorbeeld hier naast van een paar weken terug.

Het is elke vrijdag om 21:20, wanneer de eerste update na het posten binnenkomt, weer spannend. Gaan we knallen of zijn ze ons zat? Tot nu toe zit er overall een stijgende lijn op, we bouwen echt een publiek op lijkt het.

Lijkt het, want deze week zijn er precies 0 supportviews om 21:32 terwijl we de 500 views gepasseerd waren. Normaal is 500+ bij de eerste update reden voor een feestje, maar deze week dus niet.... de supportviews bleven uit.

Nou ja, misschien wat later..... Niks hoor, zelfs 12 uur later met de update van 09:20 geen supportviews. Terwijl we waarschijnlijk vanmiddag of vanavond de 1000 aan gaan tikken.

Weken ervaring leert ons dat de column 95% van zijn views via de posts op FB krijgt, dus nee het zijn geen 851 views van buitenaf....... Afijn, vast een bug, komt wel goed, maar toch mocht er iemand meer weten hoor ik het graag.

Fijn weekend!