UPDATE: Heb ik weer, krijg jij ook geen YP meer? Probleem Opgelost


Hallo Allemaal, wat fijn dat je er bent. Heb je het al gemerkt, van Yoors krijg je geen cent...nou ja niet overdrijven tot op heden kwam het goed. Het lijkt er echter nu op dat de YP update het punten bijschrijven niet meer doet.

Zojuist mijn wekelijkse column geplaatst en vol spanning afgewacht of ik na 21:20 over de 250 views ben....Jaaaa dat was ik....Nee ik krijg geen punten em de mensen die hem delen ook geen support YP´s.

Dus misschien heb ik weer iets gemist?? Maar mocht jij ook iets missen laat het even weten in de comments dat helpt vaak het probleem te vinden.

Wat ik merk is dat ik wel punten van upvotes en nieuwe leden ontvang maar niet voor mijlpalen (ook geen supportview mijlpalen).

Ja ik weet het komt allemaal goed, maar het is toch fijn als een ding het gewoon doet. Dan had ik jullie deze blog kunnen besparen.

Afijn, een goed weekend en een fijne avond en hopelijk snel al die punten op de rekening, want een beetje extra vakantiegeld is nooit weg.