×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Een brief aan mijn beste vriend.

Een brief aan mijn beste vriend.


Beste M.

Bijna één maand en twee weken geleden heb je me verlaten. Je was 20 jaar.

Ik zocht naar de woorden om te zeggen hoeveel ik je mis, maar die woorden konden mijn gevoel niet genoeg uitdrukken. Een auto-ongeluk. Opzettelijk, zeggen ze. Je had altijd al je problemen, ik deed wat ik kon om je te helpen. We gingen samen weg, spraken af en iedere keer zag ik die mooie glimlach op je gezicht. 

Soms was ons contact wat in golven, wat meer, wat minder, maar we kwamen altijd op onze pootjes terecht. Het waren jij en ik.

Ik wou m'n muziek opleggen, barstte in tranen uit, omdat ik het liedje door jou ken. Op het moment dat ik een ander liedje wou opleggen werd het niet beter. Ik ken bijna alles door je.

Mijn beste vriend, ik snap het niet, ik wil het niet snappen. M'n zus belde me met het nieuws, ik geloofde het niet. Ik had me nooit kunnen voorstellen dat je zo snel zou gaan. We hadden nog zoveel te doen samen. De eerste week snapte ik het niet, besefte het niet. Steeds bleef ik wachten op een sms'je van je, maar het kwam niet.

Pas op de begrafenis voelde het wat echter aan. Ik ging naar binnen en zag je vader staan. Twee druppels water. 

Nu nog steeds, ik geloof het niet. Ik kan je niet veel meer zeggen dan dat ik je mis.

Ik hou van je.

-G
Nadine Peeters
het gemis zal blijven :-(
19-06-2017 18:40
19-06-2017 18:40 • 1 reactie
gaelle
Daar vrees ik voor
20-06-2017 00:03
20-06-2017 00:03
notifications_noneadd
26-02-2018 21:46
1 volger , 1 antwoord