×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Terecht of onterecht?

Terecht of onterecht?


Hoi allemaal!

Wat is terecht en wat is onterecht? In mijn opleiding, juridische dienstverlening, kom ik veel te weten over de wetten in Nederland. Dit koos ik in eerste instantie omdat ik wou weten hoe ik mensen kon helpen. Dat is dus niet wat deze opleiding is. Het is vooral lezen uit een boekje met regels waar je niks aan kan doen. Het allermoeilijkste is het accepteren dat mensen die mij vroeger hebben mishandelt en misbruikt er mee weg komen. 

A met al wordt  er dan meer gefocust op vergunningen en boetes dan het helpen van daadwerkelijke slachtoffers. Dit is precies waarom ik iets in de psychologie wil doen hierna. Het liefste studeer ik hierna in Amerika om profiler te worden voor de FBI om zo psychologie te gebruiken om daders te pakken. Ook vind ik de straffen daar beter dan hier. 

Mijn jeugd heeft me vooral doorzettingsvermogen gegeven. Om juist te doen wat terecht is naar mijn gevoel en iets minder terecht volgens de wet. Om eerlijk te zijn vind ik de wet meer gericht om algemene zaken te regelen en iets minder de situaties die buiten de norm vallen. 

Dus de vraag wat is terecht en wat is onterecht is voor iedereen anders. Wat vind jij terecht en onterecht?

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Veronique
Ik denk dat vroeg of laat de dader zichzelf wel tegenkomt. Voor elk rechtsstelsel is wel iets te zeggen. Vind je weg naar je doel, maar laat de hobbels achter. succes ermee
19-03-2018 06:09
19-03-2018 06:09 • Reageer