blijf nog even...

blijf nog even...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ga nog niet weg, we gunnen je meer tijd, je bent goed bezig, maar.... 

Kortom, de uitnodiging is er om nog langer in therapie te blijven. Met een aantal redenen waardoor ik het kan verklaren. De groep is onrustig, veel gaan voortijdig weg, te weinig tijd om je eigen issues in te brengen, en, zoals een lieve medegroepslid het verwoordt: je hebt te veel traumatische ervaringen gehad om in 8 maanden te verwerken. 

To the point betekent het dat ik me mislukt voel, gefaald heb om in de standaard tijd deze therapie af te ronden. En wat zal ik doen? Eerlijk is eerlijk, ik voel me absoluut nog niet in staat om mijn normale leven weer op te pakken. Ik kan mijn normale leven ook niet oppakken, want dat is er niet meer en hoe ik het wel in wil vullen weet ik niet en ik ben bang voor het zwarte gat, of witte gat.  Weet ik dat drie maanden later wel? God knows, voorlopig heb ik uitstel van executie als ik het aanbod aanneem, kan ik nog wat langer in een veilige omgeving zijn, krijg ik tijd, veiligheid en nog even rust. Helpt me dat? Ik weet het niet. Een keer zal ik toch weer terug moeten naar mijn eigen leven. Een leven dat in puin ligt, met of zonder therapie. Met issues waar de therapie geen antwoord op geeft. Met verliezen waarmee ik zal moeten leren omgaan. Helpt drie maanden extra? Ach, ik weet niks beters, dus laat ik het maar proberen...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Misschien toch nog even blijven gaan?
| 15:28 |
Ja, ga dat ook wel doen..
| 21:23 |
Ben je in opname dan ? knuffel x
| 12:49 |
nee, 2 dagen per week. voor opname was ik niet zwaar genoeg, haha, pffff
| 21:23 |
Soort van dagtherapie dan ? K zit zelf momenteel ook wa vast met veel onverwerkte dingen, ma k vind de aanpak in een ziekenhuis zo onpersoonlijk ..
| 10:04 |
schematherapie in een groep bij ggz. voelt niet aan als onpersoonlijk. wel belangrijk dat je ergens terechtkomt waar je je vertrouwd voelt.
| 16:57 |
Lieverd, je bent het waard, neem alsjeblieft alle tijd die je nodig hebt, want wat is nu 3 maanden, 6 maanden of misschien nog wel langer op een heel mensen leven.
| 06:11 |
Ja, je hebt gelijk. Dank voor je lieve reactie!
| 21:24 |
Mooi geschreven! Heel erg veel sterkte en succes!!
| 04:15 |
dank
| 21:24 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen