×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
die blijft

die blijft


Ik had vandaag een fijn gesprek en ik heb lekker gegeten en de kachel is aan en ik heb nu een wijntje, een kaarsje aan, een fijn muziekje op de achtergrond,ik hou van de herfst, ik heb een hondje en een katje, er zijn veel mensen die van me houden, kortom, het leven is prachtig:) 
Blijkbaar moet ik deze kant ook even laten zien, want ik kreeg iets teveel bezorgde reacties, en de opmerking dat ik heel somber lijk. Dus dat moet ik even uitleggen vind ik.
Nee, ik ben niet suïcidaal (alleen soms vijf minuten). En ik kan ook heel blij zijn. Maar het lijkt me niet zo interessant om te lezen dat ik vandaag gehaktballen heb gegeten. Toch? Deze pagina gebruik ik voor mijn frustraties en om af en toe de knuppel in het hoenderhok te gooien. Vindt ze leuk namelijk...
Schrijven is voor mij een uitlaatklep, zoiets als mijn dagboek als puber, daar stonden ook alleen de drama's en ellendeverhalen in, niet de leuke dingen, want dan voel ik niet de behoefte om te schrijven, dan ben ik gewoon aan het genieten:)
Dus lieve mensen,neem het leven niet te serieus en mij al helemaal niet, doe ik zelf ook niet altijd namelijk:) 
Sorry, ik kan het niet laten. Laat ik gewoon zeggen dat op het moment dat ik schrijf het altijd goed met mij gaat, ook als ik over mindere dingen schrijf. Omdat ik met schrijven nou eenmaal altijd in de flow zit.. Dus dat. Tot zover. Be happy!frieke
ik begrijp je helemaal, heb een tijd gedichten geschreven en dat lukt niet als ik happy ben , of toch een stuk minder
18-09-2017 21:07
18-09-2017 21:07 • 1 reactie • Reageer
365tintenmesjogge
Ja, kunstenaars gedijen bij verdriet toch, haha.
02-10-2017 22:18
02-10-2017 22:18 • Reageer