×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Kort lontje...

Kort lontje...


Vandaag is maar weer eens gebleken dat mijn ability for social talk op zo’n anderhalf uur maximaal ligt. Dan is mijn korte lontje namelijk compleet op (en de valdispert uitgewerkt die ik voor sommige gesprekken nog nodig heb…). Tja, en dan krijg je je drama.

“Schrijf je alleen als je gefrustreerd bent?” Ja, meestal wel, haha.

Wat moet ik anders? Ik zou mijn hele huis kort en klein kunnen slaan, zo heerlijk alle borden op de plavuizen kapot gooien, maar ja, dat geeft ook zo’n rommel en dan moet ik weer nieuwe borden gaan kopen en blijkt de vloer kapot te zijn. Is allemaal niet handig. Ik ben nog steeds niet heel handig, laten we eerlijk zijn. Therapie of niet. Pffff.

En ik zou blij moeten zijn dat deze f*n kl*te k*t kl*redag voorbij is en dat ik alleen maar hoef te gaan slapen en morgen is alles weer beter. Dat weet ik wel, dat ben ik ook, maar ik kan niet slapen. Dus ga ik schrijven. Duh. Het spijt me als het weer te negatief is.

Het gaat ook niet eens alleen over arbeidsgeschikt/ongeschikt. To the point gaat het over levensgeschikt/ongeschikt. Oh, nou klink ik weer te zwaar. Laat me. Laat me even mijn zwartste gedachten spuien, dan doe ik het morgen weer, functioneren alsof het leven een feestje is met uitdagingen en nieuwe kansen en mogelijkheden. Met misschien een uitglijder waar ik van kan leren (joepie!, alsof ik nog niet genoeg geleerd heb..). Maar ik moet het vooral wel proberen. Want dat hoort zo. En structuur is ook goed (wie heeft dat bedacht?)  Alsof het mij ooit nog lukt me in welk keurslijf te persen of laten persen omdat “men” bedacht heeft dat dat goed is voor mij. Wat weten ze? Wat snappen ze? Wat weet ik? Wat snap ik? Helemaal niks, dat is wel duidelijk. Nou ja, zomaar wat mijmeringen voor de nacht. 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.Judith Evelien
Ik denk dat jij meer snapt dan je zelf door hebt. Iedereen is op zijn eigen manier ‘normaal’ en iedereen past op zijn eigen manier in zijn eigen keurslijf. Hij voelt soms wat onaangenaam aan, maar je kunt ‘m ook uittrekken of een maatje groter aantrekken of een ander model? Het is aan jou dat uit te zoeken en te ontdekken, laat je door n ander niks wijs maken en verwijs die maar lekker door naar zijn eigen keurslijf ofzo ;-)
07-02-2018 22:19
07-02-2018 22:19 • 1 reactie • Reageer
365tintenmesjogge
:))
11-02-2018 00:15
11-02-2018 00:15 • Reageer