×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Mijn monster(2)

Mijn monster(2)


Mijn monster, bijna een jaar later...
Nog niet verminderd, soms denk ik zelfs verergerd. Ik haat dat fucking k...kl....klere tering ding in mijn hoofd. Niet alleen ik. Van de week zei iemand (nadat ik weer eens een negatieve interpretatie had: oh, ik haat dat hoofd van jou... ja schat, ik ook soms).
Mijn monster. De afgelopen dagen weer volop in beweging. Niet leuk, wel verhelderend. Ik begin te snappen wanneer ie boos wordt... namelijk als ik me onder druk gezet voel of niet gehoord of gezien of als er geen rekening met mij gehouden wordt of als ik in een hoek geduwd wordt. Als ik geen kant op kan of als ik niet snap wat er gebeurt. Dan gaat ze blazen.... en niet te zuinig. 
En toch, die tekening van mijn monster is nog steeds mooi. Hij moet maar weer terug op de muur. Ik moet vriendjes worden met mijn monster. Vragen wat hij nou eigenlijk wil zeggen. 
Hij wil voor het kind in mij zorgen. Het kind dat erkenning en liefde nodig heeft en wil mogen zijn wie ze is. Het kind dat soms opeens ook bang is, of te moe, om te rijden in het donker... bijvoorbeeld.
Hij doet dat niet zo handig, dat weet ik wel. Maar zijn bedoeling is goed, echt waar. 
Mijn monster mag er zijn, hij ligt nou tevreden te spinnen in mijn hoofd omdat ik eindelijk begin te snappen waarom hij er is...
Mijn monster is een deel van mij, en als ik het erken wordt het rustiger. Ik zelf ben geen monster. Echt niet. Ik ben best lief.
Zo, tijd om te gaan slapen na dit psychologisch staaltje inzicht:))

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.