×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Wat ik zó leuk vind aan Pinterest

Wat ik zó leuk vind aan Pinterest


Iedereen kent de app Pinterest wel, daar waar je bijna alles op terug vind. 

Pinterest is geweldig voor:

  • Creatieve ideeën op te kunnen zoeken.
  • Leuke quotes  te vinden.
  • Mooie achtergronden op te slaan.
  • Een bedrijf op te starten. (Hoe dit verder moet, weet ik niet zo goed.)
Je kan elke afbeelding opslaan op je gsm. Ook kan je de afbeeldingen pinnen op jouw eigen Pinterest profiel, zodat je een eigen pagina hebt waar je al jouw gepinde dingen terug kan vinden.


Je vind er ook verschillende soorten challenges op terug. Dat vind ik zo geweldig! Challenges zoals: 365-day happiness challenge, 12 months to a better you, 20 ways to get off your butt every day, 30 day photography challenge, 30-day health challenge, 25-day organization challenge, ... En ga zo maar door. Er zijn challenges voor iedereen, jong/oud, sportief/niet sportief, creatief/helemaal niet creatief. Ze kunnen ook echt over alles gaan en dat maakt het net leuk. Als jij minder op je gsm wilt zitten, dan weet ik zeker dat er een challenge van bestaat. (Zie hier een linkje: 7-days smartphone detox)

Hieronder laat ik je een foto zien van enkele groeperingen die ik heb gemaakt op mijn profiel.

(Mocht je mij willen volgen: Gaya de Jonghe )

Je kan afbeeldingen van anderen bewaren en dus pinnen. Maar je kan er ook zelf dingen aan toevoegen, die anderen dan mogen delen van jou.

Ik vergelijk het altijd een beetje met instagram. Je kan jezelf weerspiegelen aan de hand van afbeeldingen en video's. Alleen is het hier meer over jezelf aan de hand van Kledingstijl, de stijl in je huis, Do it yourselfs, quotes, ... Maar ook over hoe je in het leven staat, wat je ervoor wilt doen, ... . Instagram gaat meer over wat je hebt en foto's van je zelf (En daar is ook helemaal niks mis mee, vind ik!). Met Pinterest kan je meer ideeën op doen.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties