×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Wat is mijn bedoeling van deze blog.


Voor mij is het werken met bijenwas een zeer verslavende hobby geworden.  In het begin is het vooral experimenteren en exploreren.  Ik leerde via youtube, enkele online cursussen, filmpjes op youtube , een aangekocht boek enz... de verschillende technieken aan.  Uiteraard lukte niet alles van in het begin, maar gaandeweg heb ik mijn eigen weg gevonden in het maken van mijn tekeningen.  Iedere tekening vertelt een verhaal, de kleuren, de figuren die je erin ziet en het gevoel je hebt bij de tekening.  In het begin aftastend maar gaandeweg vond ik mijn weg om een tekening te lezen.  Het is een hobby die heel leuk is om te doen.  

Vooral kinderen vinden het zeer leuk om tekeningen te maken en te verwoorden wat ze erin zien.  Ze vinden het vooral heel erg leuk om de kleuren te kiezen en om te exploreren met het strijkijzer.  Ik ervaar vooral in mijn eigen klaspraktijk dat de kinderen het leuk vinden.  Zelfs een moederdagcadeautje heb ik ermee afgewerkt = een plateau met een tekening in.

Wat ik wel leuk zou vinden om in de toekomst een hobbycursus te geven aan volwassenen, kinderen in mijn omgeving die meer te weten willen komen over encaustic art.

Met deze blog wil ik vooral mijn eigen ervaringen, werkjes delen en de technieken uitleggen uiteraard met eigen werkjes als voorbeeld.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

 https://yoo.rs/41d936dfab7bb5ba3470e5f0af3b80be
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts