×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Is overdrijven een leugen?

Is overdrijven een leugen?


Wat is liegen en waarom doen we het?

Overdrijven!? Daar zijn we allemaal schuldig aan denk ik. Ik ben een mega overdrijver. Ik wil mijn woorden kracht bijzetten en zorgen dat het echt wel duidelijk is dat ik dat al voor de honderste keer heb gezegd. Of dat ik al 20 keer gebeld heb, voor de duizendste keer het licht heb uit gedaan (deze zou wel niet overdreven zijn bij ons thuis;-) Je begrijpt wel wat ik bedoel.

Ik wil niet meer overdrijven en leren om andere woorden te gebruiken zodat ik niet meer lieg. Ik wil dat mensen mij serieus nemen en mij kunnen vertrouwen. Als ik blijf overdrijven word ik niet met een korreltje zout genomen maar met een pak zout. Overdrijf ik nu?

Voor mij is overdrijven liegen en daar ben ik me nog niet zo lang van bewust. Ik wil het voorbeeld geven aan mijn kinderen en serieus genomen worden door anderen. 

Wat vinden jullie hiervan?

Tekst bovenaan Filipenzen 4:8
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties