Mijn visie voor het volgende jaar

Mijn visie voor het volgende jaar


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Er staat heel veel op de planning voor mij dit jaar. 

Mijn visie is op vlak van werkvlak, dat ik mijn vast contract wil behalen ( dit zou ik binnen twee maanden krijgen). Dat ik me vasthoud aan de positieve groepsfeer die er hangt op het werkt en de werkdruk achterwege probeer te laten. Even ter verduidelijking: ik werk in een callcenter waar je met targets werkt. Niet altijd de gemakkelijkste job , maar haar er wel men voldoening uit.


Mijn visie op persoonlijk vlak. Mezelf op een goede manier verder ontplooien. Leren relativeren, het allemaal wat op me laten afkomen. Dingen die ik niet kan veranderen aan mijn omgeving zo laten, het kunnen loslaten van frustraties.( wat denk ik bij iedereen wel eens voorkomt)


Mijn visie op vlak van gezin. Dat is heel eenvoudig , samen leuke , toffe momenten creëren . Veel activiteiten samen doen. Genieten van elk kostbaar moment.


Oké ik geeft toe als je dit allemaal leest klinkt het nogal raar dat ik mezelf nog niet helemaal heb ontdekt ofzo. Maar ik ben niet perfect en ik leer alle dagen bij , zeker nu als moeder kom je alle dagen andere kanten van jezelf tegen.  Het is zo elk jaar wat dichter bij jezelf komen. Maar dat is het leuke eraan, mensen die zichzelf al kennen, vind ik persoonlijk ook maar raar. Want ik ben er heilig van overtuigd dat er dingen zijn die ze van zichzelf niet wisten dat ze die kunnen of konden.


Wat is jullie visie voor het komende jaar? 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het jezelf leren kennen is een levenlang proces. Dus raar dat je jezelf nog niet gevonden hebt? Nee hoor!
| 14:33 |
Dank u voor je reactie ! 😁
| 17:07 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen