Your biggest dream?

Your biggest dream?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn grootste droom....

Ik moet nu eerlijk bekennen dat ik nogal een dromer ben. Wie droomt er niet de dag van vandaag?

Meestal droom ik over zaken als veel geld verdienen, trouwen, mss nog een tweede kindje, samen veel activiteiten doen.

Al moet ik wel toegeven dat mijn grootste droom is, dat ik men kindje die ik nu heb gelukkig mag zien opgroeien. Klinkt waarschijnlijk zo cliché... En eerlijk gezegd had ik ook nooit verwacht dit te zeggen. Vroeger ging ik er altijd vanuit dat mensen die dit zeiden, dat ze zichzelf opzij schoven voor de kinderen. Echter denk ik daar nu helemaal anders over.

Akkoord, hij is nog maar 6 maanden en wat weet ik daar dan nu al over ?! Maar tot nu toe heb ik ervaren dat ik er alles, maar dan ook alles voor over heb om men kleine man te zien lachen. Gelukkig zien opgroeien betekent ook niet dat ik hem zal verwennen met geld, maar vooral met liefde!


Dat is mijn grootste droom!

Wat is jullie grootste droom? Laat het me weten :-)Beoordeel


private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen