Heb jij huisdieren?

Heb jij huisdieren?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Persoonlijk vind ik huisdieren echt zo leuk. Ik heb mijn hele leven huisdieren gehad, cavia’s, katten, honden, konijnen, vissen. Ik zou ook sowieso een huisdier nemen als ik op mezelf ga wonen (ik ben 19, dus woon nog buj mijn ouders). Ik heb op dit moment 2 cavia’s, 2 konijnen en 1 hond. Lekker veel zorg dus, oeps, maar wel heel leuk! 

Hebben jullie ook huisdieren? En zoja, wat voor en hie heten ze?? Vind ik leuk om te weten. :)

Liefs, soof.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb 1 kater genaamd puck en een poes genaamd minoes.
| 20:00 |
Heb 1 hond genaamd kenzo en 2 konijnen genaamd lotje en max.
| 21:35 |
Ja wij hebben altijd dieren gehad. Hamsters, ratten, muizen, wasbeerhonden, fretten, stinkdieren, uilen, honden, katten, aquaria met tropische vissen, goudvissen, slang, kippen, konijnen, geit, mini varkentje, nertsen, honden en slang
| 16:00 |
Jaa, ik heb een hond! Ze heet Shanai :3
| 17:28 |
Hier een halve veestapel, haha! 2 honden, 2 katten, kippen, boa's, konijntjes, een paard, een shetlander, en een paar grote goudvissen in de vijver.
| 19:44 |
Ik heb 2 poezen :)
| 18:56 |
Leuk veel beesten.
Hier woont alleen een schat van een poes Belle geheten.
| 18:24 |
Inmiddels geen huisdieren meer, maar wel altijd gehad. Mijn laatste twee katten, poes en kater, heetten Minnie en Felix. De laatste heb ik het langste bij mij gehad. Dus zelf geen dieren meer, maar veel liefde voor dieren over en daarom vrijwilliger in een dierenasiel. Daar zijn iedere week genoeg katten en honden die graag aandacht willen.
| 17:56 |
Jaaaa diertjes!!
Ik heb op dit moment 4 ratjes (hier voor ook 7 gehad), 2 hondjes, 2 katten en 2 paarden. :)
| 17:30 |
Ik heb 2 hondjes! Joep en Gucci heten ze
| 17:30 |
Hoi Soof, wij hebben een poes, Ella, en vier bijenvolken.
| 17:26 |
Hoi Soof, gezellig he zo'n beestenboel! Wij hebben hier twee katten en die heten Whiskey en Wodka :-)
| 17:17 |
Leuke namen hahah
| 17:31 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen