Het gaat wat beter met me!

Het gaat wat beter met me!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Heey allemaal! Ik ben een tijdje weg geweest, maar ben er weer! Een kleine update: ik voel me sinds een tijdje steeds beter. Ik merk aan mezelf dat ik  wat anders naar dingen kijk en wat gemotiveerder ben. Sociaal ga ik erop vooruit. Mentaal probeer ik wat sterker te worden. Ik ben weer wat creatiever en heb meer zin in dingen! Ik heb me al jaren niet zo gevoeld. Niet dat ik me nu opeens helemaal toppie voel, maar het begin is er! Ik probeer positiever te denken, meer te doen. Ik ben vorige week ook er productief geweest (voor mijn doen). Ik heb elke dag dingen gedaan ipv 24/7 op de bank zitten en niks doen. Naja, het lijkt erop dat ik eindelijk, na zo’n lange tijd, uit dat zwarte hol kom. En natuurlijk vind ik het ook weet eng, want 1 grote tegenslag en ik ben weer back to zero. Maar ik doe mijn best! Ook probeer ik mezelf te accepteren hoe ik ben. Ik probeer wat gezonder/beter/genoeg te eten en ik koop sinds kort ook alleen de kledig die ik echt gaaf wil, ik wil namelijk mijn eigen stijltje ontwikkelen. Het is lastig, maar stapje voor stapje kom ik er (hopelijk) wel.

Ik zal wat actiever zijn op mijn blog en jullie op de hoogte houden.

Hier nog een belangrijke boodschap voor IEDEREEN:

“I love my body” does NOT have to mean “I love how my body looks”. It can mean:
-I will give my body what it needs
-I appreciate how hard my body works
-I will feed and hydrate my body
-my body feels good

-I will not punish myself for how my body looks


Liefs, Soof.


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Super dit zo proberen vol te houden! Keep up!
| 17:29 |
Ken je ook niet Soof, maar dat doet er ook niet toe. Hou vol, goed te lezen dat het goed met je gaat!!
| 21:42 |
Welkom terug, ik ken je niet maar ik ga je volgen! Niet bang zijn, je bent goed zoals je bent!
| 20:41 |
Welkom terug! Blij je hier te zien
| 17:06 |
Wat fijn voor je dat je er weer doorkomt.
| 16:46 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen