×

Yoors


Inloggen
×

YoorsEven in mijn eigen wereld

Even in mijn eigen wereld


Soms ben ik even helemaal weg! Weg van het hier en weg van het nu. Mijn gedachten lijden dan hun eigen weg. Vaak denk ik dan terug aan vroeger. Hoe was het toen ik klein was, waar hield ik me toen mee bezig.

Ik liep net naar boven in mijn "eigen" wereldje en pakte een doosje waar papieren in zitten. Papiertjes waar ik vroeger op heb geschreven. Ik schreef dingen van me af.

Hier is een voorbeeld van een gedichtje 

Wat hield jullie vroeger bezig?

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!