AVG en wordpress

AVG en wordpress


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Lastig, dat blijft het. Ik ben als website bezitter nogmaals gedoken in het hele privacybeleid en mens wat een rompslomp.  Ik heb dus bedacht dat het misschien handiger is om het dichter bij "huis" te zoeken. Ik heb mijn sites bij Wordpress en waarschijnlijk zijn zij ook al druk bezig om een ondersteuning te bedenken. Ik ben gaan googlen en kwam op twee sites terecht waar antwoord wordt gegeven hoe nu verder te gaan.

De eerste is: https://www.wphandleiding.nl/wordpress-en-de-avg/

Hier staat duidelijk beschreven waar het nu om draait en van deze site kwam ik op een plugin uit die is ontworpen om je website AVG proof te maken.

https://wordpress.org/plugins/wp-gdpr-compliance/

Het enige waar ik nu nog mee zit is dat mensen via een telefoonnummer of emailadres met mij contact op kunnen nemen. Ik moet nog even kijken of en hoe ik dat moet tackelen. Zodra ik daar mee van weet, laat ik het weten.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dank voor de info, ik zal ernaar linken in mijn blog!
| 18:10 |
Dank je ;)
| 18:38 |
YW
| 19:41 |
Met het koor zijn ze er ook mee bezig. Wie weet hebben ze hier wat aan. 
| 13:21 |
Succes
| 13:32 |
Het is een hoop gedoe, zelfs voor mensen die alleen een prive website hebben.
Ingrid is er druk mee bezig en heeft er al het e.e.a. over geschreven.
Ik heb deze pluginn ook gebruikt maar werkt niet handig voor een prive website.
| 12:20 |
Ik vind het ook een hoop gedoe en zelfs wat overdreven. 
| 13:32 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen