×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


AVG en wordpress

AVG en wordpress


Lastig, dat blijft het. Ik ben als website bezitter nogmaals gedoken in het hele privacybeleid en mens wat een rompslomp.  Ik heb dus bedacht dat het misschien handiger is om het dichter bij "huis" te zoeken. Ik heb mijn sites bij Wordpress en waarschijnlijk zijn zij ook al druk bezig om een ondersteuning te bedenken. Ik ben gaan googlen en kwam op twee sites terecht waar antwoord wordt gegeven hoe nu verder te gaan.

De eerste is: https://www.wphandleiding.nl/wordpress-en-de-avg/

Hier staat duidelijk beschreven waar het nu om draait en van deze site kwam ik op een plugin uit die is ontworpen om je website AVG proof te maken.

https://wordpress.org/plugins/wp-gdpr-compliance/

Het enige waar ik nu nog mee zit is dat mensen via een telefoonnummer of emailadres met mij contact op kunnen nemen. Ik moet nog even kijken of en hoe ik dat moet tackelen. Zodra ik daar mee van weet, laat ik het weten.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties